Ndryshimi je ti!😊

Different

Antarë i Respektuar
1-duhej bo diferenca 😜
2-pse ku ta hedhin fajin perderisa njerzimi mbizotron ?
Jo gjithmon respektohen te drejtat dhe detyrimet. Ne 3 milion shqiptar ... 10% e tyre sensibilizohen . Pjesa tjeter?
1- me ne fund😂
Duhen sttistika se cfare bejne pjesa tjeter e shqiptareve. Sbesoj se hane te gjithe sufllaqe😂
 

NGU

Wild child full of grace 💫
Do t'i kushtoja me shume kohe vetes.
 

Dejv

Antarë i Respektuar
Do ndryshoja mentalitetin e vjeter dhe budallek qe i ka mbet ne menje shqiptarve
 
Top