Ne burg per Barcelonen !

SempreBarca

Anëtar i Respektuar
Nje nxenes i shkolles se mesme nga Maroko, 18 vjecari Jasin Belasal eshte denuar me 18 muaj burg per shkak se ne tabelen e klases se tij ne vend qe te shkruaj " Zoti, Kombi dhe Mbreti " , ai ka shkruar ne kete menyre " Zoti, Kombi dhe Barcelona " qe e ka nderruar mbretin me klubin tij te dashur (Barcelona).
Basari eshte denuar per mos rrespket ndaj mbretit te Marokos - Muhamedin VI .
E gjithe kjo ka bere nje " buj " te madhe neper mediat marokene, madje babai i djaloshit ka kerkuar falje nga mbreti.
Ky incident ka ndodhur ne shtator kur mesuesja ka kerkuar nga djaloshi qe te shkruaj frazen e njohur marokene "Zoti, Kombi dhe Mbreti", djaloshi me dashurine e madhe per klubin e tij (Barcelonen) ,ka nderruar emrin e mbretit me emrin e klubit te tij, keshtu e ka irituar shume mesuesen dhe kjo eshte detyruar te therrase policine.
Meqe klubi katalanas ka ndegjuar per kete rast , udheheqesia e klubit kan derguar avokat per mbrojtjen e djaloshit, i cili shpreson se se shpejti do ti kthehet lirise.


my.php

Babai i djaloshit me fanelen e Barcelones ne shenje falenderimi qe klubi ka premtuar se do te bej te pamunduren per tia liruar te birin nga burgu.
 
Top