Në një moshë të caktuar..

Në një MOSHË të caktuar buzëkuqi të vjetron.
Në një MOSHË të caktuar, që të mos vjetrohësh, duhet të buzëqeshësh më shpesh.
Në një MOSHË të caktuar, të rinjtë preken nga bukuria e papërshkrueshme e ëndrrave të tyre
Në një MOSHË të caktuar, nuk duhet të fshehësh moshën, por plagët në zemër
Në një MOSHË të caktuar, duhet të besosh në të ardhmen më shumë se më parë
Në një MOSHË të caktuar, ju duhet të planifikoni sikur të kishit njëqind vjeç para jush
Në një MOSHË të caktuar, shikoni rrudhat tuaja sikur të ishin perla
Në një MOSHË të caktuar, zgjidhni njerëzit rreth jush, por mos e teproni
Në një MOSHË të caktuar, mësoni të doni pa rezerva, pa pritur asgjë
Në një MOSHË të caktuar, duhet të kujdesesh për veten, sikur të jesh një objekt i brishtë dhe i çmuar.
Në një MOSHË të caktuar, kërceni, qeshni, ëndërroni, këndoni, rebelohuni sikur të isha një vajzë e vogël, në të vërtetë, më shumë se një vajzë e vogël
Në një MOSHË të caktuar, mos prisni mëshirë nga askush, ndaj jini të sjellshëm me veten
Në një MOSHË të caktuar, duhet të ngrihesh, nuk mund të rrish në tokë. Mos e harro kurrë.
Në një moshë të caktuar...
O Madonna
madonna_54.jpg
 
Problemi imeshte se harroj moshen. Me duket se do plakem fmi .sic thot mami im ndrysho pak se ngele me fmi se fmit
 
Jeta eshte celibari qe i jepet cdo dite te jetes sone,dhe qe ta jetojme ska nevoje shume per receta as moshe.
ajo don origjinalitet,shpirt dhe dashuri.
dhe keto nuk kane moshe.
 
U perlota! Ne nje moshe te caktuar, meson se cili je e ne nje moshe te caktuar punon per t'i dhene kuptim ekzistences tende. E sa keq kur ne nje copez te asaj ekzistence ndihesh i braktisur, i pafat dhe i harruar... por kurre nuk harron perseri te jetosh..
 
Në një mosh të caktuar ti kupton se duhet ti thyesh ca rregulla e të dalësh nga zona jote e rehatisë për të jetuar.
Un mbas moshës 25 vjeçe kuptova sesa e bukur jam.
Se koha nuk të plak nëse ti ke lumturinë dhe rrezet e diellit brenda vetes.
Unë kam rilindur sërish.
 
Top