Negjmije Pagarusha - Baresha/New video

kitrra 123

plak gjufurrak
Titulli: Negjmije Pagarusha - Baresha/New video

Ishte dicka e bukur si klip i pare i kesaj kenge te famshme te nje kengetareje te madhe. Megjithate kam pershtypjen se ka dhe munden te perdoren edhe elemente tjera te cilat munde ta realizonin edhe me bukur.
 

Morena

...Δʝɛя...
Titulli: Negjmije Pagarusha - Baresha/New video

Bukur zeri i kesaj eshte mahnites
 

xhebrail1

INTERIST
Titulli: Negjmije Pagarusha - Baresha/New video

Din Mehmeti-poet

KثNGثS I DOLثN FLATRAT

(Nexhmije Pagarushës)

këndoi e këndoi
derisa u shndërrua në këngë

dashuria për jetë
ia mori zërin

këndoi e këndoi
derisa shkundi shkrumbin
e shpirtit të vet
derisa bulëzuan pranverat
në zemrat e njerëzve

këngës i dolën flatrat
ajo tash fluturon
mbi të gjitha fatkeqësitë

vdekja s’ka c’ t’i bëjë...
 
Top