Negociatat/ Spahiu në Open: Faji i Ramës që nuk nxori para drejtësisë politikanët e mëparshëm

Vinjol

Status Online....... Po zihem me grate e forumit
Kreshnik Spahiu i vendosi gishtin Edi Ramës si fajtor për mos-hapjen e negociatave.


Sipas Spahiut Rama duhet të kishte çuar para drejtësisë politikanë e mëparshëm, ashtu siç bëri Rumani e cila sot është në Bashkimin Europian.

Gjithashtu Spahiu tha se Po është një votë positive dhe Jo është një votë negative. Pra kemi një votim pro të Gjermanisë, por negociata nuk i hap Gjermania por BE-ja.

“Kushtet nuk janq që shqiptarët të kenë rroga më të mira, standart jetese më të mirë. Shqiptarët janë popull i çuditshmë ku mundohet të shpik terma të rinj ligjorë”- vijoi Kryemadhi.Top Channel

1569541347035.png
 
Top