Nëse ajo ka gjysmën e këtyre cilësive, duhet të martoheni me të!

AnaVie

Undisputed woman
Staf në FV.AL
Burrat e vërtetë janë ata që e vlerësojnë bukurinë me tru në vend që të ikin për hir të egos mashkullore.
08511B3F-639A-4415-BE5F-F22DE007E0BA.jpeg
Ajo është më e zgjuar në krahasim me ty

Burrat e vërtetë janë ata që e vlerësojnë bukurinë me tru në vend që të ikin për hir të egos mashkullore. Sa më e zgjuar të jetë ajo, aq më shumë njihni gjëra të reja dhe fitoni njohuri.

Ajo vlerëson vërtetësinë

Ajo vlerëson ndershmërinë dhe kurrë nuk përpiqet të fshehë asgjë nga ju pa marrë parasysh sa e hidhur mund të jetë e vërteta. Ajo e di që vërtetësia është e barabartë me pjekurinë dhe këtë ajo e tregon në guximin që ka.

Pozitiviteti në çdo sferë

Njerëzit këto ditë kanë tendencë të depresionohen shumë lehtë, sepse kërkimi për lumturinë nuk ndalet kurrë. Ajo ka gjithmonë një qëndrim pozitiv, pavarësisht se çfarë ndodh në jetën e saj. Ajo shpërndan gjatë gjithë kohës optimizëm.

Ajo e di kuptimin e rregullimit

Marrëdhënia këto ditë nuk vlerësohet sa duhet, pasi njerëzit janë bërë egoistë. Por nëse ajo është ndryshe dhe është e gatshme për rregullime vetëm për të ruajtur lidhjen, ajo është realiste dhe gjithmonë do të bëjë përpjekje.

Pozitive sa për të kthyer situatat serioze përmbys

Njerëzit kanë shumë arsye për të mos buzëqeshur sa duhet këto ditë. Por kur është fjala për të ajo është gjithmonë e gëzuar. Me të ju do ta gjeni veten duke qeshur shumicën e kohës. Kur ajo i sheh gjithashtu shakatë tuaja me humor, ju merrni një ndjenjë të këndshme duke e bërë të buzëqeshë.

Mendje hapur dhe pranon mendimet e reja

Mendje hapur nuk do të thotë vetëm të pranosh një mënyrë të re të të menduarit. Kjo do të thotë gjithashtu se ajo ka durimin të dëgjojë mendimet e njerëzve të tjerë edhe kur ato nuk përputhen me mënyrën e saj të të menduarit. Ajo gjithashtu do të respektojë pikëpamjet dhe perspektivën tuaj.

Ajo ka një qëllim të veçantë në jetë

Ajo e di kuptimin e qëllimit; qëllimet e saj janë ato që nxisin veprimet. Ajo është një person shumë i zellshëm kur bëhet fjalë për të përmbushur ëndrrat e saj. Kjo është arsyeja pse ajo gjithashtu do të dëshironte që ju të ndiqni ëndrrat tuaja, sepse një person pa qëllim nuk arrin askund në jetë.

Ajo ka një jetë familjare të qetë

Kur dikush ka probleme brenda familjes, ai kalon shumë trazira psikologjike. Kjo trazirë ndikon edhe në marrëdhëniet e tjera. Pra, nëse ajo ka një jetë familjare të qetë me një raport të lumtur prindër-bijë, ajo do të dinte se si të ruante harmoninë në shtëpi.

Ajo është bujare nga natyra

Këto ditë ndershmëria, mirësia, morali u mungon njerëzve. Pra, nëse e shihni që ajo është bujare, edhe kur kjo do të thotë sakrificë në një masë të madhe, ajo është me të vërtetë një person me zemër të mirë.

Ajo di të trajtojë mosmarrëveshjet

Marrëdhëniet përfshijnë mosmarrëveshje. Pjekuri është kur ajo di se si t’i trajtojë ato me fjalët e duhura. Ajo nuk i lë emocionet e saj të kontrollojnë gojën. Ajo ka aftësinë të largojë situatat e rënda.

Ajo është vetvetja

Ajo nuk pëlqen të pretendojë asgjë, ndershmëria është morali i saj kryesor. Kur ajo është afër jush asaj i pëlqen të tregojë edhe shpirtin e saj të papërpunuar, pa frikën e gjykimit.

Ajo respekton jetën shoqërore

Ajo është një vajzë me qëllim dhe e pavarur. Kjo është arsyeja pse ajo respekton jetën shoqërore përveç marrëdhënies. Ajo nuk ka nevojë që ju të vërtetoni besnikërinë tuaj, duke qëndruar rreth saj.

Ajo e di se askush nuk është i përsosur

Ajo e di që çdo individ ka të meta dhe papërsosmëria e bën njerëzor. Ajo ju kupton në këtë drejtim dhe nuk vendos kurrë ndonjë listë të gjatë pritjesh nga ju.

Ajo di të lëshojë

Marrëdhëniet nuk janë kurrë të qeta, duhet të keni debate. Por ajo kurrë nuk kapet me ngjarjet e së kaluarës vetëm për të krijuar probleme.

Burimi : Revista Psikologji.
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Mendoj qe keto studimet psikollogjike shpesh behen pak te lodhshme,c`do kush nga ne ,din ta thote me fjale cfare eshte e duhura e mira dhe cilesia.
Problemi qendron qe jemi qenie relative,qe do thote as nuk afrojme komplet pozitivitetin dhe te miren,dhe as nuk do ta gjejme.
Sepse thjeshte nuk ekziston.
Njeriu i zgjuar eshte ai qe dine te pershtatet,toleroj dhe ndertoj,ne vend qe te shkaterroj.
 
Top