Nëse mund t’i përfshini NثNTث PIKAT me vetëm KATثR VIJA

Arfenilla

Themelues i Forumit
Themelues
pikat-620x330.jpg
Shikoni dy rastet e para të testit dhe pastaj ndaleni videon – provojeni vetë të gjeni zgjidhjen. Pasi ta keni provuar, ri-lëshojeni videon dhe shihni zgjidhjen e saktë. 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Nëse mund t’i përfshini NثNTث PIKAT me vetëm KATثR VIJA

Porse dallimi eshte pse e ben vizën me larte tej pikave te zeza pastaj ben bashkimin e tyre.
 
Top