Nga jeni me origjin dhe ku jetoni aktualisht?

Vinjol

Status Online....... Po zihem me grate e forumit
Kosovar me origjine
jam brezi i 2 i lindur ne shqiperi
fier/shqiperi

po kurre se humbas prej ardhjen
 
Top