Nga jeni me origjin dhe ku jetoni aktualisht?

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
Un jam pri laqi e jetoj n’mamurrs..:p
 

Vinjol

Status Online....... Po zihem me grate e forumit
Cesh thu tej bre cauce :)
 

Desa

“The truth can be a bad choice for a wise man”
Po ship fola be gjal 😉
Rrëja Mati, degë Tetove, xhethe napër botē....
 

Vinjol

Status Online....... Po zihem me grate e forumit
Une jam rrenja kosove
Lulezimi myzeqe.fier
Xhethet nga fryn era
 
Italo-albanez.... jetoj ne veri te italis
ne nji katun te qete
 

Bebw

✖ Once
Staf në FV.AL
Origjina e babit eshte Berati,une nuk kam qn asnjehere ne vendlindjen e tij pasi kan me shume se 30 vite qe jan zhvendos ne Vlore
 

MEe

.......
Origjina e babit eshte Berati,une nuk kam qn asnjehere ne vendlindjen e tij pasi kan me shume se 30 vite qe jan zhvendos ne Vlore
E pashe une dicka te perbashket e kisha me ty.Ja e sheh,qyteti i babit:p tend eshte qyteti im
 

Vinjol

Status Online....... Po zihem me grate e forumit
Kosova origjine
Lind dhe banoj ne fier
 
Top