Nga Sa Ministra Perbehet Kabineti Qeveritar?

Status
E mbyllur për postime të tjera.

alfonci

Veri investigatio
Sa ministri jane ne Republiken e Shqiperise?
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Titulli: Nga Sa Ministra Perbehet Kabineti Qeveritar?

1)Ministria e Shendetesise
2)Ministria e Jashtme
3)Ministria e Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit
4)Ministria e Arsimit dhe Shkencës
5)Ministria e Ekonomise, Tregtisë dhe Energjitikës

Nese nuk gaboj
 

alfonci

Veri investigatio
Titulli: Nga Sa Ministra Perbehet Kabineti Qeveritar?

1)Ministria e Shendetesise
2)Ministria e Jashtme
3)Ministria e Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit
4)Ministria e Arsimit dhe Shkencës
5)Ministria e Ekonomise, Tregtisë dhe Energjitikës

Nese nuk gaboj

Pjeserisht e sakte
 

WxP

Hidrauliku
Titulli: Nga Sa Ministra Perbehet Kabineti Qeveritar?

12 e di une....
 

alfonci

Veri investigatio

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Titulli: Nga Sa Ministra Perbehet Kabineti Qeveritar?

Nuk jan 13?


Ministria e
 • Brendshme
 • Mbrojtjes
 • Integrimit
 • Finances
 • Ekonomise, tregetise dhe energjitijes
 • Drejtesise
 • Puneve publike, transport+ telekomunikacion
 • Arsimit dhe Shkencave
 • Punes , ceshtjeve sociale dhe shanseve te barabarta
 • Shendetesise
 • Bujqesise, ushqimit dhe mbrojtjes te kosumatoriit
 • Turizzmit, kultures, rinise dhe sporteve
 • Mjedisit, pyejeve dhe administrimi ujrave
Total: 13 minisitra+ Kryeministri:p
 

phanter

SHQIPTAR
Titulli: Nga Sa Ministra Perbehet Kabineti Qeveritar?

1.M e Shendetesise
2.M e Jashtme
3.M e Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit
4.M e Arsimit dhe Shkencës
5.M e Ekonomise, Tregtisë dhe Energjitikës
6.M e Integrimit
7.M e Financave
8.M e Brendshme
9.M e Mbrojtjes
10.M e Mjedisit
11.M e Bujqesise
12.M e Turizmit, Kultures, Rinise, Sporteve
13.M e Drejtesise
 

alfonci

Veri investigatio
Titulli: Nga Sa Ministra Perbehet Kabineti Qeveritar?

Akoma nuk eshte dhene pergjigja e sakte, mbase ja vlen ti hedhni nje sy postimeve te mesiperme mbase mund t'iu vijne ne ndihme.
 

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Titulli: Nga Sa Ministra Perbehet Kabineti Qeveritar?

Sinqerish se di ca mungon,
Te pakten na thuaj kemi ne - apo ne + minisitri, edhe pse une sgjej me te tj

Mos gje mungon Vice kryeministri?
Po ti pyete ministrite, jo ministrat....
 

alfonci

Veri investigatio
Titulli: Nga Sa Ministra Perbehet Kabineti Qeveritar?

Sinqerish se di ca mungon,
Te pakten na thuaj kemi ne - apo ne + minisitri, edhe pse une sgjej me te tj

Mos gje mungon Vice kryeministri?
Po ti pyete ministrite, jo ministrat....

Jane me shume sesa 13 ministri. Ka qene kohe pjellore per ministrite kur eshte formuar kabineti qeveritar zina, jane me shumce :D
 

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Titulli: Nga Sa Ministra Perbehet Kabineti Qeveritar?

Mbase jan me shumice si thua ti, po une 13 gjeta ( Ministrite e tjera ) e as nuk e di per ca dreqin mund te ken hapur me Ministri ne vete
 

BeniT

Donatorë
Titulli: Nga Sa Ministra Perbehet Kabineti Qeveritar?

14 Ministri ..
Ministria e Puneve te Jashtme
Ministria e Mbrojtjes
Ministria e Financave
Ministria e Brendshme
Ministria e Integrimit
Ministria e Arsimit dhe Shkences
Ministria e Bujqesise dhe Ushqimit dhe Mbrojtjes së Konsumatorit
Ministria e Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve
Ministria e Punes, Ceshtjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta
Ministria e Punëve Publike Transportit dhe Telekomunikacionit
Ministria e Drejtesise
Ministria e Ekonomise, Tregtise dhe Energjitikes
Ministria e Shendetesise
Ministria e Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit të Ujrave
 

alfonci

Veri investigatio
Titulli: Nga Sa Ministra Perbehet Kabineti Qeveritar?

Bravo BeniT
 

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Titulli: Nga Sa Ministra Perbehet Kabineti Qeveritar?

Se me mungonte njera the ti qe jan me shumice?
Po mendoja sa mund te jene me....
 

alfonci

Veri investigatio
Titulli: Nga Sa Ministra Perbehet Kabineti Qeveritar?

Se me mungonte njera the ti qe jan me shumice?
Po mendoja sa mund te jene me....

Dikush me siper tha qe jane 12 dhe une ju pergjigja qe jeni rreth 85% i sakte qe ne fjale te tjera 12 eshte 85% e 14-se.
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top