Nga sa rrethe perbehet qarku i Shkodres ?

Status
E mbyllur për postime të tjera.

BeniT

Donatorë
Nga sa rrethe perbehet qarku i Shkodres ?
Dhe cilat jane ?
 

Зngjεll

___________
Titulli: Nga sa rrethe perbehet qarku i Shkodres ?

3..................
 

Зngjεll

___________
Titulli: Nga sa rrethe perbehet qarku i Shkodres ?

Rrethi i Shkodres , Malesia e Madhe dhe Puka
 

BeniT

Donatorë
Titulli: Nga sa rrethe perbehet qarku i Shkodres ?

E sakte .....
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top