Nga shqiptar ne boshnjak.

Adem Ljajiç, futbollist i kombetares serbe qe ka luajtur me skuadra me shume emer ne Itali eshte i tille.
Mbiemri i vertete eshte Lajçi.
Si ai eshte i gjithe Sanxhaku dhe nje pjese e mire e Nishit.(Njishit)
 
Top