Nicktjeter vs Vajza

Nje gje qenka e sigurt ketu , lega e paska mbaru shkollen te kristali lol
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
@Vajza

Tek cili doktor keni kryer vizitat e fundit, ju flm !
 

Nicktjeter

Antarë i Respektuar
Protestoj!
Une kam te drejte :
" t’u bëjë pyetje dëshmitarëve të pranishëm dhe të kërkojë paraqitjen e dëshmitarëve,
të ekspertëve dhe të personave të tjerë, të cilët mund të sqarojnë faktet."
Neni 31.

1. Askush nuk mund të detyrohet të dëshmojë kundër vetvetes ose familjes së vet dhe
as të pohojë fajësinë e tij.
2. Askush nuk mund të deklarohet fajtor mbi bazën e të dhënave të mbledhura në
mënyrë të paligjshme.

Ne rast se @Vajza tenton te vere kunder njerezit e mi te afert ,paraqes nenin 31 me paragrafet e tyre.
 

Vajza

NocturnalMoron
Staf në FV.AL
Protestoj .
Personi ne fjal flet perqart dhe pa asnje deshmi .
Plus i paguan dhe njerezit familjar .
Dhe i permend nonstop nenat "neni" shqiptare.
Ofendim!
 

Marla

eiπ +1= 0
Me leje me leje
Protestoj!
Une kam te drejte :
" t’u bëjë pyetje dëshmitarëve të pranishëm dhe të kërkojë paraqitjen e dëshmitarëve,
të ekspertëve dhe të personave të tjerë, të cilët mund të sqarojnë faktet."
Neni 31.

1. Askush nuk mund të detyrohet të dëshmojë kundër vetvetes ose familjes së vet dhe
as të pohojë fajësinë e tij.
2. Askush nuk mund të deklarohet fajtor mbi bazën e të dhënave të mbledhura në
mënyrë të paligjshme.

Ne rast se @Vajza tenton te vere kunder njerezit e mi te afert ,paraqes nenin 31 me paragrafet e tyre.
Jam ne krahun tend me nxirr deshmitare :p
 
Jurise i bashkohet per gjykim @WxP sepse çeshtja po komplikohet
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Mendoj se @Vajza nuk eshte ne gjendje psiqike tamam per t'u perballur me gjyqin.

Ja prova:

Screenshot_5.png


Ohhhhh? C'eshte kjo ? Nga i erdhi kjo? Kokedhimbje? Cfare ka dashur te thote, mbetet te shifet ne vazhdim pasi t'mi dorezon analizat e fundit qe i ka bere tek mjeku i saj.
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Dhe per ta vertetuar akoma me shume, e verteton dislike-i i saj qe sapo e beri. Nuk eshte ne gjendje te pranoje nje realitet. Nuk mund te quhet montazhe kjo ju lutem shqetesohuni...
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Kur knaqesh ti doktor.love thua : kukulele ? ?

Une mund t'mos beje ze fare, por kjo s'ka lidhje me seancen gjyqesore. Kerkoj nga gjykatesi qe te mos lejoje devijimin e temes, ju flm
 

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
Staf në FV.AL
Zonja gjykatese , me leje dy 3 fjale ,
Eshte krijuar klan kunder meje , me akuzojn pa baza vetem se te ulin karieren time virtuale qe u ngrit brenda 1 vitit .
Me prishin reputacionin dhe paguajn cdo antar ktu me reaktions love .
Deshmitari im eshte @Imp4cT @JordanBelfort11 @Didi @Desa @Alesia dhe ti vet gjyqtare @Legally_Sweet , kur mi kerkove me voice ciftezimet .
@Vajza kjo akuze qe ti hedh ndaj meje eshte thjesht nje thashethem dhe nuk pranohet si prove materiale. Nese i ke incizimet atehere je e lutur ti ndash me ne ?
 

Vajza

NocturnalMoron
Staf në FV.AL
Dhe per ta vertetuar akoma me shume, e verteton dislike-i i saj qe sapo e beri. Nuk eshte ne gjendje te pranoje nje realitet. Nuk mund te quhet montazhe kjo ju lutem shqetesohuni...
Protestoj.
Per shkak qe e refuzova doktorin ne ofshamat e mija u bashkua me klnanin .
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Na sjell ti rezultatet e analizave te fundit, ku i dihet, ndoshta aty shkruan dicka ne lidhje me ofshamat e tua ne virtualitet, mund te jene nga xhelozia qe ke per nicktjeter !?
A thua valle?
 
Top