Një faqe e re filmash të dubluar!

hajdutialb

Antarë i ri
Sot ekzistojnë shumë faqe që postojnë filma të dubluar, por të gjitha kanë mjaft probleme. Prandaj kemi hapur një faqe: Filma të dubluar në shqip | Your Blog Description ku do të mundohemi te hedhim dublime shqiptare nga çdo lloj. Ndryshe nga faqet e tjera këtu ofrohet cilësia më e mirë e mundshme e audios dhe videos, në shumicën e kohës cilësi Blu-ray që nuk gjendet askund tjetër. Bashkë me filmat bashkangjiten informacione shtesë si aktorët që dublojnë, studioja dubluese etj. Gjithashtu ju japim versione të ndryshme të të njëjtit film nëse ka. Filmat janë të sinkronizuar një e nga një, duke ruajtur precizionin maksimal.

Jeni të mirëpritur që gjithashtu të lini komente nëse keni kërkesa. Ju themi se videot hapin reklama, këto nuk kontrollohen nga ne dhe nuk na japin fitime, por janë të nevojshme për mbajtjen e videove sa më gjatë.

Faleminderit :)
 

Frank

Anëtarë i respektuar.
Dmth qenke hajdut i ndershem si Robin Hud, ben gjithe ate pune per te miren e publikut?
 

Marakli^Krapit

Antarë i Respektuar
Dalin reklama pornografike taman per femij qenkan
 
Top