Një krijesë gjigante shfaqet në breg të një plazhi

e3-11489128020.jpg
e2-11489128021.jpg

Trupi i një balenë gjigante, me trup të dekompozuar, është shfaqur në breg pranë Hartland Quay, Angli, e zbuluar nga kalimtarët, që thuhet se ishte sjellë nga baticat.

Siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi, eksperti i balenave Rob Decville, ishte një nga të parët i cili identifikoi kafshën e ngordhur, e cila thuhet se është rreth 9 metra e gjatë, duke thënë se bëhet fjalë për një balenë.

Deaville ka thënë: “ثshtë e vështirë të thuhet kur ngordhi, por është e sigurt se ka qenë e vdekur për disa kohë”.

Ai e përshkroi këtë si një ngjarje “të dhimbshme” dhe tha se rreth pesë deri në gjashtë balena kanë të njëjtin fat, çdo vit. syri net
 
Top