Nje politikane me shami kryebashkjake ne Bosnje

Soulmind

Soli/Soulmendja/Soul
Amra Babić, nene e tre femijeve u zgjodh kryetare e bashkise muajin e kaluar ne Bosnje HErcegovine., duke u shenuar keshtu si gruaja e pare dhe e vetme politikane me shami ne Europe.Fitorja ime- thote Amra Babic, deshmoi se femra nuk eshte dhe sdo te lejoj diskriminimin per shkak te veshjes se saj apo po angazhimit ndaj lirise se shprehjes se përkatesise fetare, kombtare dhe tradites. Shpresoj se Europa do te kuptoj se ato janë vlera pozitive.

ketu eshte artikulli plote por nuk mundem ta perkthej te gjithen, Nqs dikush ka kohe dhe deshire mund ta beje...


Hijab-wearing mayor breaks barriers (SETimes.com)
 

kitrra 123

plak gjufurrak
Titulli: Nje politikane me shami kryebashkjake ne Bosnje

Lidhur me kete kishte nje artikull ne gjuhen shqipe te cilin e kam lexuar ne Koha Ditore. Nese ajo ka fituar mbeshtetjen popullore te mases une nuk shof asigje te keqe dhe i uroje vetem suksese.

Me vjen mire nga ajo. Eshte tamam zonje ajo per mua. E ka vleresuar se ka vlera dhe ka marre guzimin ta veje veten ne peshoren e popullit. E ka vleresuar populli i ka dhene verdiktin popullor dhe une i jap doren per kete.
 
Top