Njerëzit më romantikë u përkasin këtyre 4 shenjave të horoskopit

Arfenilla

Themelues i Forumit
Themelues
Luani
Luanët janë njerëz me një zemër të madhe dhe duan të jetojnë marrëdhënie të gjata. Sado të jenë të përqendruar tek vetja, e vërteta është se Luanët mund të jenë shumë bujarë dhe të kujdesshëm me njerëzit që duan. Nëse keni të dashurin/ën që i takon kësaj shenje, ju mund të ndjeni besnikërinë dhe dashurinë e tij/saj në lëkurën tuaj.


Sa me fat jemi ne te veres?
 
Top