Njoftim !

Dilematiku

Antar Aktiv
Me 12 prill( e hene) 2010 ne oren 12:00 Levizja VETEVENDOSJE! do te themeloj qendren e saj ne Universitetin e Prishtines.

Qendra e VETEVENDOSJE!-s ne kete universitet vije si rezultat i nevojes per bashkimin dhe organizimin e studenteve perballe padrejtesive te ndryshme qe ju behen, sidomos ne jeten e tyre studentore.

Dalja publike e Qendres se Levizjes VETEVENDOSJE! ne UP behet perpara Biblotekes Kombetare Universitare te Kosoves.

Ju ftojmë qe te merrni pjesë !
 

cat-woman

Une jam.....
Titulli: Njoftim !

Te shkoj ,apo te mos shkoj , kjo eshte dilema !!!!

po shkove hajde na merr dhe neve nga athina se nuk ben te shkosh vetem
 
Top