Njoftime per konkursin e letersise: "2014"

Status
E mbyllur për postime të tjera.

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Pershendetje per te gjithe antaret e FV..!!

Sot me daten 1 shkurt,fillojme njoftimet per here te pare ne kete konkurs letersie,qe pershtatet dhe muaj i te dashuruarve,me dashurin tone ndaj ketij konkursi..:)

Njoftime per muajn Shkurt:

Hapet sot dorzimi per muajin shkurt_"2014" me teme:_"Ngjyra dashurie ". Afati i dorezimit te krijimimeve te muajt shkurt eshte i hapur deri me 27 shkurt. Dorezimi duhet te behet tek posta private e imja (NeVertiti)

Me date 1. Mars shpallen krijimet e muajit dhe hapet votimi per Muajin Shkurt "2014"


E meqe jemi tek dorzimet,po risjelle dhe paragrafin e kritereve te dorzimit si me poshte:


1.Kriteret e Dorezimit

1. KRIJIMET tuaja duhet te dergohen brenda afatit te dorezimit. Ne qofte se dorezohen pas dates 29 ose 30 te muajit pavaresisht se konkursi mund te mos jete shpallur i hapur, dorezimi serish nuk do te konsiderohet.
Dorëzimi i krijimeve tuaja do të dergohen në posten time private : Nevertiti.
(Do ju luteshim te mos e linit per ne minute te fundit dorezimin.)
2. KRIJIMET duhet te jene SHKRIME origjinale tuajat te (Antarit/es),.
3.KRIJIMET mund te jene ne zhanera te ndryshem te letersise: POEZI, PROZE, ESE APO TREGIME TE SHKURTRA.
4.Konkursi eshte i hapur per te gjithe anetaret e forumit, si dhe stafin e forumit virtual.
5. KRIJIMET mund ti shoqeroni me nje titull qe ju deshironi ti vini krijimit tuaj. (ne te kundert gjate konkurimit ato do shoqerohen me nje numer perkates, p.sh: teksti 1,2 e me rradhe)
6-Krijimet tuaja nuk duhet te jene vendosur me pare ne forum,ne forme qe te kemi nje votim transparent,dhe pak magji qe do lexohen per here te pare ne konkursin tone.Me urimin qe do kemi mjafte krijime tuaja,qe do vijn ne posten e konkursit tone,ju urojme nje muaj te mbare te gjitheve..!!

Dhe ne fund dua te falenderoj : Te gjithe Stafin e Fv qe me ndihmuan ne dizenjimin shtjellimin dhe dhenie idesh e mendimesh per kete konkurs,dhe ne forme te vecant : Love,qe ishte nje bashkepunuese shume e mire gjate gjithe ketyre diteve..:)


PS:Ne krijimtarin e ketij konkursi,drejtuesit e tij (koherent te tanishem: Nevertiti,Pinky)nuk do ken krijime te tyre ne asnje sondazh.
Gjitheashtu nuk do ken te drejte vote, vetem ne raste ballotazhi te ndonje krijimi ne dy ditet e fundit te votimit para mbylljes se sondazhit.
 
Redaktimi i fundit:

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Titulli: Njoftime per konkursin e letersise: "2014"

Pershendetje..!!
Po sjellim njoftimet per muajin ne vazhdim te konkursit tone letar,perkatesisht : Prillin.

Tema permbledhse per muajin Prill eshte :
"Larg Vendlindjes & Udhtime Ndjenjash".

"
Dorzimet e krijimeve tuaja do pranohen nga sot e deri ne daten 30 Prill.

Rikujtojm sebashku dhe njehere kriteret e dorzimit.

1.Kriteret e Dorezimit

1. KRIJIMET tuaja duhet te dergohen brenda afatit te dorezimit. Ne qofte se dorezohen pas dates 29 ose 30 te muajit pavaresisht se konkursi mund te mos jete shpallur i hapur, dorezimi serish nuk do te konsiderohet.
Dorëzimi i krijimeve tuaja do të dergohen në posten time private : Nevertiti.
(Do ju luteshim te mos e linit per ne minute te fundit dorezimin.)
2. KRIJIMET duhet te jene SHKRIME origjinale tuajat te (Antarit/es),.
3.KRIJIMET mund te jene ne zhanera te ndryshem te letersise: POEZI, PROZE, ESE APO TREGIME TE SHKURTRA.
4.Konkursi eshte i hapur per te gjithe anetaret e forumit, si dhe stafin e forumit virtual.
5. KRIJIMET mund ti shoqeroni me nje titull qe ju deshironi ti vini krijimit tuaj. (ne te kundert gjate konkurimit ato do shoqerohen me nje numer perkates, p.sh: teksti 1,2 e me rradhe)
6.Krijimet tuaja nuk duhet te jene vendosura me pare ne forum,ne forme qe te kemi nje votim transparent,dhe pak magji qe do lexohen per here te pare ne konkursin tone.Cdo krijim dhe copez e juaja qe vjen drejt adreses se konkursit tone eshte nje vlersim nje klik dashamirsie qe ky konkurs te jete dicka e kendshme dhe poetike modeste e forumit tone.

Me respekt dhe dashamirsi stafi i FV.
Ju pershendesim..!!
Muaj te mbare per te gjithe urojme..!!
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Titulli: Njoftime per konkursin e letersise: "2014"

Miremengjesi per te gjithe,,:) e ne vecanti miremengjesi per miqet e vargjeve letrare,doja te kaloj ktej per nje rifreskim kujtese ,mos na harroni,te na dergoni krijimet tuaja te nderuar miq,per muajin Prill.
Ju pershendesim e qofshi mire te gjithe..!!
Tema permbledhse per muajin Prill eshte :
"Larg Vendlindjes & Udhtime Ndjenjash".

"
Dorzimet e krijimeve tuaja do pranohen nga sot e deri ne daten 30 Prill.

Rikujtojm sebashku dhe njehere kriteret e dorzimit.

1.Kriteret e Dorezimit

1. KRIJIMET tuaja duhet te dergohen brenda afatit te dorezimit. Ne qofte se dorezohen pas dates 29 ose 30 te muajit pavaresisht se konkursi mund te mos jete shpallur i hapur, dorezimi serish nuk do te konsiderohet.
Dorëzimi i krijimeve tuaja do të dergohen në posten time private : Nevertiti.
(Do ju luteshim te mos e linit per ne minute te fundit dorezimin.)
2. KRIJIMET duhet te jene SHKRIME origjinale tuajat te (Antarit/es),.
3.KRIJIMET mund te jene ne zhanera te ndryshem te letersise: POEZI, PROZE, ESE APO TREGIME TE SHKURTRA.
4.Konkursi eshte i hapur per te gjithe anetaret e forumit, si dhe stafin e forumit virtual.
5. KRIJIMET mund ti shoqeroni me nje titull qe ju deshironi ti vini krijimit tuaj. (ne te kundert gjate konkurimit ato do shoqerohen me nje numer perkates, p.sh: teksti 1,2 e me rradhe)
6.Krijimet tuaja nuk duhet te jene vendosura me pare ne forum,ne forme qe te kemi nje votim transparent,dhe pak magji qe do lexohen per here te pare ne konkursin tone.Cdo krijim dhe copez e juaja qe vjen drejt adreses se konkursit tone eshte nje vlersim nje klik dashamirsie qe ky konkurs te jete dicka e kendshme dhe poetike modeste e forumit tone.

Me respekt dhe dashamirsi stafi i FV.
Ju pershendesim..!!
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Pe: Titulli: Njoftime per konkursin e letersise: "2014"

Pershendetje te gjithve..!!
Mos harroni te na dergoni krijimet tuaja miq per muajin Prill,jemi akoma ne pritje te tyre..:)

Tema permbledhse per muajin Prill eshte :
"Larg Vendlindjes & Udhtime Ndjenjash".

"
Dorzimet e krijimeve tuaja do pranohen nga sot e deri ne daten 30 Prill.

Rikujtojm sebashku dhe njehere kriteret e dorzimit.

1.Kriteret e Dorezimit

1. KRIJIMET tuaja duhet te dergohen brenda afatit te dorezimit. Ne qofte se dorezohen pas dates 29 ose 30 te muajit pavaresisht se konkursi mund te mos jete shpallur i hapur, dorezimi serish nuk do te konsiderohet.
Dorëzimi i krijimeve tuaja do të dergohen në posten time private : Nevertiti.
(Do ju luteshim te mos e linit per ne minute te fundit dorezimin.)
2. KRIJIMET duhet te jene SHKRIME origjinale tuajat te (Antarit/es),.
3.KRIJIMET mund te jene ne zhanera te ndryshem te letersise: POEZI, PROZE, ESE APO TREGIME TE SHKURTRA.
4.Konkursi eshte i hapur per te gjithe anetaret e forumit, si dhe stafin e forumit virtual.
5. KRIJIMET mund ti shoqeroni me nje titull qe ju deshironi ti vini krijimit tuaj. (ne te kundert gjate konkurimit ato do shoqerohen me nje numer perkates, p.sh: teksti 1,2 e me rradhe)
6.Krijimet tuaja nuk duhet te jene vendosura me pare ne forum,ne forme qe te kemi nje votim transparent,dhe pak magji qe do lexohen per here te pare ne konkursin tone.Cdo krijim dhe copez e juaja qe vjen drejt adreses se konkursit tone eshte nje vlersim nje klik dashamirsie qe ky konkurs te jete dicka e kendshme dhe poetike modeste e forumit tone.

Me respekt dhe dashamirsi stafi i FV.
Ju pershendesim..!!
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Pe: Titulli: Njoftime per konkursin e letersise: "2014"

Pershendetje ..Pershendetje te gjithve..!!
Mos na harroni me krijimet tuaja..:)
Adresa e konkursit tone pret me dashamirsi c"do varg te krijimtaris suaj..!!Po sjellim njoftimet per muajin ne vazhdim te konkursit tone letar,perkatesisht : Prillin.

Tema permbledhse per muajin Prill eshte :
"Larg Vendlindjes & Udhtime Ndjenjash".

"
Dorzimet e krijimeve tuaja do pranohen nga sot e deri ne daten 30 Prill.

Rikujtojm sebashku dhe njehere kriteret e dorzimit.

1.Kriteret e Dorezimit

1. KRIJIMET tuaja duhet te dergohen brenda afatit te dorezimit. Ne qofte se dorezohen pas dates 29 ose 30 te muajit pavaresisht se konkursi mund te mos jete shpallur i hapur, dorezimi serish nuk do te konsiderohet.
Dorëzimi i krijimeve tuaja do të dergohen në posten time private : Nevertiti.
(Do ju luteshim te mos e linit per ne minute te fundit dorezimin.)
2. KRIJIMET duhet te jene SHKRIME origjinale tuajat te (Antarit/es),.
3.KRIJIMET mund te jene ne zhanera te ndryshem te letersise: POEZI, PROZE, ESE APO TREGIME TE SHKURTRA.
4.Konkursi eshte i hapur per te gjithe anetaret e forumit, si dhe stafin e forumit virtual.
5. KRIJIMET mund ti shoqeroni me nje titull qe ju deshironi ti vini krijimit tuaj. (ne te kundert gjate konkurimit ato do shoqerohen me nje numer perkates, p.sh: teksti 1,2 e me rradhe)
6.Krijimet tuaja nuk duhet te jene vendosura me pare ne forum,ne forme qe te kemi nje votim transparent,dhe pak magji qe do lexohen per here te pare ne konkursin tone.Cdo krijim dhe copez e juaja qe vjen drejt adreses se konkursit tone eshte nje vlersim nje klik dashamirsie qe ky konkurs te jete dicka e kendshme dhe poetike modeste e forumit tone.

Me respekt dhe dashamirsi stafi i FV.
Ju pershendesim..!!
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Pe: Njoftime per konkursin e letersise: "2014"

Pershendetje miq te konkursit tone letrar..
Jemi ne ditet e fundit te muajt mos harroni te na dergoni krijimet tuaja...Tema permbledhse per muajin Prill eshte :

"Larg Vendlindjes & Udhtime Ndjenjash".
"
Dorzimet e krijimeve tuaja do pranohen nga sot e deri ne daten 30 Prill.
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Titulli: Njoftime per konkursin e letersise: "2014"

Pershendetje te gjitheve..!!
Ja ku trokiti dhe fillim Maj,dhe perseri bashke me njoftimet koherente te konkursit tone.
Po freskojm dhe risjellim temen per kete muaj,per te gjithe dashamirsit e vargjeve letrare.Tema permbledhse per muajin Maj eshte :Maj: Fllad Pranveror.

Nje teme qe jep perithorje te udhtoni ne endrrat grimcat tuaja te shpirtit,te shoqeruar nga nje rreze dielli pranvere,nje ves nje bulez deshire e endrre..:))..

Dorzimet e krijimeve tuaja do pranohen deri ne daten 30 Maj.


Rikujtojm sebashku dhe njehere kriteret e dorzimit.

1.Kriteret e Dorezimit

1. KRIJIMET tuaja duhet te dergohen brenda afatit te dorezimit. Ne qofte se dorezohen pas dates 29 ose 30 te muajit pavaresisht se konkursi mund te mos jete shpallur i hapur, dorezimi serish nuk do te konsiderohet.
Dorëzimi i krijimeve tuaja do të dergohen në posten time private : Nevertiti.
(Do ju luteshim te mos e linit per ne minute te fundit dorezimin.)
2. KRIJIMET duhet te jene SHKRIME origjinale tuajat te (Antarit/es),.
3.KRIJIMET mund te jene ne zhanera te ndryshem te letersise: POEZI, PROZE, ESE APO TREGIME TE SHKURTRA.
4.Konkursi eshte i hapur per te gjithe anetaret e forumit, si dhe stafin e forumit virtual.
5. KRIJIMET mund ti shoqeroni me nje titull qe ju deshironi ti vini krijimit tuaj. (ne te kundert gjate konkurimit ato do shoqerohen me nje numer perkates, p.sh: teksti 1,2 e me rradhe)
6.Krijimet tuaja nuk duhet te jene vendosura me pare ne forum,ne forme qe te kemi nje votim transparent,dhe pak magji qe do lexohen per here te pare ne konkursin tone.

Ky ishte dhe njoftimi per muajin Maj te nderuar miq,urojme te kemi sa me shume prurje krijimatrie nga ju..:)


Me respekt dhe dashamirsi stafi i FV.
Ju pershendesim..!!
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Titulli: Njoftime per konkursin e letersise: "2014"

Ejj pershendetje..!! Jemi ketu presim krijimet tuaja,mos na harroni :))

Pershendetje te gjitheve..!!
Ja ku trokiti dhe fillim Maj,dhe perseri bashke me njoftimet koherente te konkursit tone.
Po freskojm dhe risjellim temen per kete muaj,per te gjithe dashamirsit e vargjeve letrare.Tema permbledhse per muajin Maj eshte :Maj: Fllad Pranveror.

Nje teme qe jep perithorje te udhtoni ne endrrat grimcat tuaja te shpirtit,te shoqeruar nga nje rreze dielli pranvere,nje ves nje bulez deshire e endrre..:))..

Dorzimet e krijimeve tuaja do pranohen deri ne daten 30 Maj.


Rikujtojm sebashku dhe njehere kriteret e dorzimit.

1.Kriteret e Dorezimit

1. KRIJIMET tuaja duhet te dergohen brenda afatit te dorezimit. Ne qofte se dorezohen pas dates 29 ose 30 te muajit pavaresisht se konkursi mund te mos jete shpallur i hapur, dorezimi serish nuk do te konsiderohet.
Dorëzimi i krijimeve tuaja do të dergohen në posten time private : Nevertiti.
(Do ju luteshim te mos e linit per ne minute te fundit dorezimin.)
2. KRIJIMET duhet te jene SHKRIME origjinale tuajat te (Antarit/es),.
3.KRIJIMET mund te jene ne zhanera te ndryshem te letersise: POEZI, PROZE, ESE APO TREGIME TE SHKURTRA.
4.Konkursi eshte i hapur per te gjithe anetaret e forumit, si dhe stafin e forumit virtual.
5. KRIJIMET mund ti shoqeroni me nje titull qe ju deshironi ti vini krijimit tuaj. (ne te kundert gjate konkurimit ato do shoqerohen me nje numer perkates, p.sh: teksti 1,2 e me rradhe)
6.Krijimet tuaja nuk duhet te jene vendosura me pare ne forum,ne forme qe te kemi nje votim transparent,dhe pak magji qe do lexohen per here te pare ne konkursin tone.

Ky ishte dhe njoftimi per muajin Maj te nderuar miq,urojme te kemi sa me shume prurje krijimatrie nga ju..:)


Me respekt dhe dashamirsi stafi i FV.
Ju pershendesim..!!
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Titulli: Njoftime per konkursin e letersise: "2014"

Pershendetje..!!
Po sjellim njoftimet per muajin ne vazhdim te konkursit tone letar,perkatesisht : Qershorin..

Tema permbledhse per muajin Qershor eshte :

Qershor: Buzeqeshje Feminore & Ethe Mesimore

Dorzimet e krijimeve tuaja do pranohen deri ne daten 30 Qershor.

Rikujtojm sebashku dhe njehere kriteret e dorzimit.


1.Kriteret e Dorezimit

1. KRIJIMET tuaja duhet te dergohen brenda afatit te dorezimit. Ne qofte se dorezohen pas dates 29 ose 30 te muajit pavaresisht se konkursi mund te mos jete shpallur i hapur, dorezimi serish nuk do te konsiderohet.
Dorëzimi i krijimeve tuaja do të dergohen në posten time private : Nevertiti.
(Do ju luteshim te mos e linit per ne minute te fundit dorezimin.)
2. KRIJIMET duhet te jene SHKRIME origjinale tuajat te (Antarit/es),.
3.KRIJIMET mund te jene ne zhanera te ndryshem te letersise: POEZI, PROZE, ESE APO TREGIME TE SHKURTRA.
4.Konkursi eshte i hapur per te gjithe anetaret e forumit, si dhe stafin e forumit virtual.
5. KRIJIMET mund ti shoqeroni me nje titull qe ju deshironi ti vini krijimit tuaj. (ne te kundert gjate konkurimit ato do shoqerohen me nje numer perkates, p.sh: teksti 1,2 e me rradhe)
6.Krijimet tuaja nuk duhet te jene vendosura me pare ne forum,ne forme qe te kemi nje votim transparent,dhe pak magji qe do lexohen per here te pare ne konkursin tone.Cdo krijim dhe copez e juaja qe vjen drejt adreses se konkursit tone eshte nje vlersim nje klik dashamirsie qe ky konkurs te jete dicka e kendshme dhe poetike modeste e forumit tone.

Me respekt dhe dashamirsi stafi i FV.
Ju pershendesim..!!

 

ZHIGO

Stumblin' in
V.I.P
Titulli: Njoftime per konkursin e letersise: "2014"

Me qafshni mua , kush i zgjedh kto titujt?
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Titulli: Njoftime per konkursin e letersise: "2014"

Me qafshni mua , kush i zgjedh kto titujt?

Mjesi zhigo..:)
Titujt jan vendosur ne fillim te konkursit sigurishte jemi munduar bashkarisht si staf te formulojme e temat,e jan vendos pastaj.
Ama me vitin ne vazhdim do permirsohemi akoma me tej besoj, edhe me temat sa te mundemi,pse jo duke prit e ndonje sugjerim me dashamirsi nga ana e antarve.(si cdo gje ne fillim len vend per permirsim)
Gjithesesi temat jan pak shume nje ide,per krijuesit sepse peneli i te shkruarit mund te dale te udhetoje e te rikthehet ne nje fjali dicka qe lidh dhe me temen me siper.Bota e femijve ka plot besoj qe mund te prekesh ,qe nga buzqeqeshja deri tek loti i tyre.
Ndersa "Ethet",tham mos kemi noj maturant/e..:p,apo nga ata ato qe duan te rikujtojn dicka nga ajo kohe..:)
Pra ideja nuk eshte te kufizojme krijimin,sepse vertet nuk behet ajo gje ne letersi sigurishte.
Te pershendes..!!
 
Redaktimi i fundit:

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Titulli: Njoftime per konkursin e letersise: "2014"

Pershendetje!!
Vazhdojme me njoftimet e konkursit letrar per muajin Korrik.

Tema per muajin korrik eshte: Kornize Kaltersie


Flladet e pushimeve dhe kaltersive te detit ngjyrave te rilievit malor apo diku tjeter ,shprehne ndani me ne te tilla emocione , sillni mbresat dhe kujtimet tuaja nepermjet disa vargjeve :))
Mos na harroni me dergimet tuaja.
Ju pershendesim qofshi mire te gjithe miq..!!
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Titulli: Njoftime per konkursin e letersise: "2014"

Ej miq te konkursit tone,mos na harroni me dergimet tuaja letrare..:))


Pershendetje!!
Vazhdojme me njoftimet e konkursit letrar per muajin Korrik.

Tema per muajin korrik eshte: Kornize Kaltersie


Flladet e pushimeve dhe kaltersive te detit ngjyrave te rilievit malor apo diku tjeter ,shprehne ndani me ne te tilla emocione , sillni mbresat dhe kujtimet tuaja nepermjet disa vargjeve :))
Mos na harroni me dergimet tuaja.
Ju pershendesim qofshi mire te gjithe miq..!!

Gjithashtu votoni ,krijimin tuaj te preferuar per muajin Qershor duke klikuar ne linkun me poshte ..!!


http://www.forumivirtual.com/konkursi-i-letërsisë-242/konkursi-letrar-qershor-2014-a-52569/
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Titulli: Njoftime per konkursin e letersise: "2014"

Pershendetje miq..!!

Po sjellim njoftimet per konkursin e letersis per muajin ne vazhdim;

Muaj Gusht tema: Copeza verore

Presim sa me shume krijime nga ju..
Kalofshi mire she pushime te mbara verore,per te gjithe ata/ato qe jan me pushime gjate ketij muaj...!!

Mos harroni te votoni krijimin tuaj te preferuar per muajin korrik duke klikuar ne linkun me poshte..!!

http://www.forumivirtual.com/konkursi-i-letërsisë-242/konkursi-letrar-korrik-2014-a-52844/
Ju flm..!!
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Titulli: Njoftime per konkursin e letersise: "2014"

PErshendetje pershendetje..nje rifreskim,mos na harroni sot neser,datat e fundit te ketij muaj,per dorzimet e krijimeve tuaja ne adresen e konkursit tone..!!Po sjellim njoftimet per konkursin e letersis per muajin ne vazhdim;

Muaj Gusht tema: Copeza verore

Presim sa me shume krijime nga ju..
Kalofshi mire she pushime te mbara verore,per te gjithe ata/ato qe jan me pushime gjate ketij muaj...!!

Mos harroni te votoni krijimin tuaj te preferuar per muajin korrik duke klikuar ne linkun me poshte..!!

http://www.forumivirtual.com/konkursi-i-letërsisë-242/konkursi-letrar-korrik-2014-a-52844/
Ju flm..!!
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Titulli: Njoftime per konkursin e letersise: "2014"

Pershendetje Antar te forumit..!!

Mos na harroni na dergoni krijimet tuaja ne muajin shtator jemi ne ditet e fundit,presim krijimet tuaja..!!

Tema e Shtatorit : Trokitje vjeshtore
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Titulli: Njoftime per konkursin e letersise: "2014"

Pershendetje antar/e te Fv,uroj te jeni te gjithe mire,per arsye te disa ditve te problemeve teknike qe kishte forumi hapja e sondazhit te konkursit te letersise do shtyhet dhe pak dite,do hapet me daten 14 Nentor.
Mos harroni te na dergoni krijimet tuaja deri me daten 13 Nentor. Tema: Ngjyra poetike & Simfoni Gjethesh[
ju pershendes..
!
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Titulli: Njoftime per konkursin e letersise: "2014"

Pershendetje antar/e te Fv,njoftojme qe duke filluar nga sot deri me daten 30 Nentor jan te mirepritura krijimet tuaja per muajn Nentor me teme: Atdheut tim,besoj qe peneli me nuanca te kuqe patriotike do kete fuqin e tij ne rrjeshta me dashuri dhe emocione te ndryshme drejt konkursit tone,mos harrojme se malli dhe dashuria per memedhen eshte i madh dhe sidomos Festat e Nentorit jan nje simbol aq sa krenarie dhe mbushes me dashuri dhe emocion ndaj vendit dhe Atdheut tone te embel.

C"do varg,rrjeshte i krijimtaris suaj eshte i mirepritur ne adresen e konkursit tone..
Ju pershendesim ngrohtesisht Fundjave te mbare per te gjithe..!!


Gjithashtu klikoni,lexoni dhe votoni ,jepni mendimin tuaj per krijimet e muajit Tetor ne linkun me poshte,,!!

Konkursi letrar-Tetor-2014-Ngjyra poetike & Simfoni Gjethesh
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Titulli: Njoftime per konkursin e letersise: "2014"

Pershendetje te gjitheve,,!!
Doja t"ju kujtoja qe jemi ne ditet e fundit qe presim krijimet tuaja ne posten e konkursit tone:

Dergimet tuaja te reja per muajn Dhjetor me teme: Tinguj letrar & Endrra ime ne Sirtar
krijimet do te dergohen ne posten time private " NeVertiti " ose " Pinky " dhe do pranohen deri me daten 30 Dhjetor.
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Titulli: Njoftime per konkursin e letersise: "2014"

Pershendetje te gjitheve,,!!
Doja t"ju kujtoja qe jemi ne ditet e fundit qe presim krijimet tuaja ne posten e konkursit tone:

Dergimet tuaja te reja per muajn Dhjetor me teme: Tinguj letrar & Endrra ime ne Sirtar
krijimet do te dergohen ne posten time private " NeVertiti " ose " Pinky " dhe do pranohen deri me daten 30 Dhjetor.

Pershendetje!
Uroj te jeni mire te gjithe e Gezuar festat e fundvitit..!
Meqe kohe pushimesh ,festash ,tema me krijimjet e reja per muajin Dhjetor do te hapet me daten 6 Janar,keshtu qe presim dergimet tuaja deri me daten 5 te muajt Janar 2015.

Ju pershendesim.!

 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top