Nora Shaqiri nga Shkupi martohet me Marko Markoviqin

legjenda

Tetova
Edhe një dashuri multietnike është kurorëzuar gjatë këtij vikendi në Shkup. Ish gazetarja Nora Shaqiri është martuar me Marko Markoviq, poashtu nga Shkupi. Nora Shaqiri është vajza e gazetarit tashmë të ndjerë, Hisen Shaqiri, si dhe motra e këngëtarit Beni Shaqiri, shkruan Gazeta Lajm. Në dasmën e tyre kanë marrë pjesë shqiptarë, maqedonas, serbë, boshnjakë, turq, e kështu me radhë. Kurorëzimi i tyre është bë në muzeun e VMRO-së.http://lajmpress.com/
 
Top