Nuk ka lojëra me dorë, Ministria e Shëndetësisë i mbyll dyert volejbollit

Rrelse

Zikaltër⚫?

Nuk ka lojëra me dorë, Ministria e Shëndetësisë i mbyll dyert volejbollit​
JO-NGA-MINISTRIA-E-SHENDETESISE_frame_840-1100x620.jpg


Në Shqipëri nuk do të luhet volejboll edhe për një tjetër afat të papërcaktuar.
Pas 8 muajsh pritje, Ministria e Shëndetësisë i ka kthyer përgjigje negative Federatës Shqiptare të Volejbollit e cila kishte kërkuar herë pas here rikthimin e aktivitetit pa tifozë dhe sipas protokollit të masave si në të gjitha vendet e rajonit të cilat aktualisht e kanë nisur sezonin.
Ministria e Shëndetësisë e konsideron volejbollin si një sport me rrezikshmëri të lartë për përhapjen e koronavirusit.
Përtej vështirësive ekonomike të një sporti si ai i rrjetës në Shqipëri, volejbolli tashmë merr një tjetër goditje e cila mund të përkthehet në kolaps në të ardhmen.
A2cnn
 

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
Me ca te na e kapen "topin" nqs nuk lejohet me me duar? :p lol lol
Ministri komuniste, ose ministra eshte velur me topa dhe ose me loja me topa. :p
 

Abisi

offline✌
Futbolli bojkoton,lojrat me dore i ndalon Ministria.Mbetem pa Sport.Te pakten te hapin kampionat Ludoje se jemi bere profesionistë??
 
Si amator dhe dashamires i volejbollit ndjej keqardhje.
Sportin s'kane pse e ndalojne.
Me masat e duhura sporti duhet te vazhdoje.
 
Top