Numrat dhe Karma

Endrra

VIP
.... një emër që ka një ngarkesë në fund numrin "3" ose "6" ose "9"është i favorizuar më shumë, pasi këto janë numrat e dashurisë, fatit dhe bollëku

ja kshu fati bolleku hudhra speca amin lool
A te ankohem dhe une 5 minuta ? 🤣🤣😅
 

DeliriumMind

Dje ishte dje, sot eshte sot.
Gjashtëkëndëshi (Ylli i Davidit) paraqet numrin 6 dhe është një simbol i bashkimit, i lidhur me balancën dhe stabilitetinPo ju me mu do e tallni trapanon sot?

Turp 😝
 
Top