Obama ne Danimarkt per lojrat Olimpike

redi-

Anëtar i Respektuar
Barak Obama do te udhetoj drejte Danimarkes qe te mbeshtes ate per kanditaturen e e saj per te zhvilluar lojrat Olimpike te vitit 2016.
Obama pritet te mbaje nje fjalim ne sezonin e Komitetit Olimpik Nderkombetar duke shenuar per here te paqe qe nje shef i Shtepise se bardhe merr pjse ne nje takim te tille.
Danimarken do e vizitoje Mbreti i Spanjes, Presidentit i Brazilit dhe Kryeministri i Japonise.

B: T c H
 

gafi

Anëtar i Nderuar
siq diket nuk beri pune prezenca e tij atje
 
Top