Oktapodi i ngjitet në të gjithë fytyrën duke e gjakosur vajzën

[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"https:\/\/lajmifundit.al\/wp-content\/uploads\/2014\/08\/lajmifundital1.png"}[/IMG2][IMG2=JSON]{"alt":"Kliko per me shume info","data-align":"none","data-size":"full","src":"https:\/\/lajmifundit.al\/wp-content\/uploads\/2019\/04\/CB_MCW_860x110px.gif"}[/IMG2][IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"https:\/\/lajmifundit.al\/wp-content\/uploads\/2019\/05\/oktapodo6-780x405-600x312.jpg"}[/IMG2]E nisi thjesht si një lojë, teksa kërkonte t’u provonte ndjekësve të saj se mund të hante një oktapod të gjallë, por përfundimi nuk ishte ashtu.

Një vajzë Kineze, identiteti i të cilëse nuk bëhet i ditur, është gjendur në një situatë sa të sikletshme por dhe të dhimbëshme.
Një oktapod i madh i ngjitur në fytyrën e saj filloj ti ngjitej në të gjithë fytyrën, duke i shkaktuar dhuimbje, madje dhe duke e gjakosur atë.

Fotot e mëposhte, të cilat janë pamje të rënda, janë disa nga sekuencat e të gjithë ngjarjes.
LajmiFundit


[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"https:\/\/lajmifundit.al\/wp-content\/uploads\/2019\/05\/oktapodo6-780x405-696x361.jpg"}[/IMG2]
 
Top