Orari i ndeshjeve te kombetares per kampionatin boteror 2010

fcbesia

Anëtar i Respektuar
Shqipëri - Suedi​
Tiranë
6 shtator 2008​
Shqipëri - Maltë​
Tiranë
10 shtator 2008​
Hungari - Shqipëri
Budapest
11 tetor 2008​
Portugali - Shqipëri
Braga
15 tetor 2008​
Maltë - Shqipëri
Valeta
11 shkurt 2009​
Shqipëri - Hungari​
Tiranë
28 mars 2009​
Danimarkë-Shqipëri
--
1 prill 2009​
Shqipëri - Portugali​
Tiranë
6 qershor 2009​
Shqipëri - Danimarkë​
Tiranë
9 shtator 2009​
Suedi - Shqipëri
--
14 tetor 2009​
 

jackass

Anëtar i ri
aha thnx...
 

METi

-=EdoLorEli=-
s'kishte me qenë keq sikur kjo temë të bëhet ngjitëse dhe t'i shtohen rezultatet e arritura gjatë ndeshjeve.

Temë interesante fcbesia, mundisht bëje ngjitëse dhe shenoj rezultatet me Suedinë dhe Maltën, bëje ngjitëse që të mos humbet, shkaku i temave të shumta që hapen në këtë nënforum.
 
Top