Orbiçikleta, pajisje e dobishme 2 në 1

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
f1_24-orbicikel-jpg1351109809.jpg
Zagreb, 24 tetor - Ka vendosur të dalë nga dhoma dhe të vozitet dhe njëkohësisht të stërvitë! Ideja si ta bëjë këtë i ka “ndezur” një qytetari kroat nga vendi Valpovo, i cili ka konstruktuar një Orbiçikletë, përkatësisht një pajisje të re që kombinon biçikletën dhe pajisjen e njohur për stërvitje në shtëpi të quajtur Orbitek. Deri në prodhimin final ai ka shpenzuar tre vjet, kurse tërë punën e ka kryer me dorë dhe nga alumini.

“Jam goxha i trashë, e mendoj që orbitrek është një pajisje e mirë për stërvitje ku kilogramët “shkrihen” shpjet. Por, pasi që në shtëpi mërzitem shpejt nga surëvitja, kurse në anën tjetër e dua shumë biçikletën, vendosa që t’i bashkojë këto dyja në një”, flet krijuesi i orbiçikletës për gazetën zagrebase V.List.

“Orbiçikleta u dëshmua si e mirë. ثshtë planifikuar prodhimi serik”, zbuloi ky qytetar. /Koha
 
Titulli: Orbiçikleta, pajisje e dobishme 2 në 1

Qenka fiks si ato pajisjet qe jane ne palester,vecse e levizshme,ideja eshte e mire sidomos per ne qe se duam palestren :p te pakten nje ruge e dy pune (edhe ndihmon per levizje edhe per renie nga pesha)
 
Top