Organizimi i kohes

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Pyetja me e shpeshte qe i behet personave me sukses eshte : "Ku e gjen kohen per t'i bere te gjitha?"
Faktikisht koha dhe gjerat qe duhen bere, mund te koinçidojne rregullisht dhe normalisht me njera tjetren.
Koha, ashtu si leket, jane te mira te kufizuara, por eshte me demokratike sepse çdo dite ke 24 ore ne dispozicion.
Ne fakt, menyra se si e perdorim ate ndjek te njejtat principe te fitimit te "parave".
Kjo na ben te gjejme kohe per te lexuar, per te studjuar, per te menduar dhe per te projektuar aktivitete te reja,
per te arritur nje formim me te mire dhe per te shkruar artikuj.
tempo-per-posizionare-un-sito.jpg
 

kitrra 123

plak gjufurrak
V.I.P
Organizimi i kohes eshte nje nder gjerat me te veshtira per tu arritur. Kur ndalemi e shofim prapa me qetesi ne e shofim se sa jemi keqperdorues te kohes se lire. Kam pershtypjen se gjeja qe me se shumti njeriu e keqperdore eshte koha e lire. Gjithashtu mendoje se njerezit qe ecin me kohen dhe realizojne organizimin e kohes kam pershtypjen se jane njerez mjafte te suksesshem.
 
Top