Pamje te pabesueshme nga brendia e tornados

Arfenilla

Themelues i Forumit
Në këtë video do të kuptoni se çfarë ndodh në brendësi të një tornadoje.

Pamjet e pabesueshme janë kapur nga “chasers storm”në tornadon e të hënës në Kansas. Brandon Ivey dhe Sean Casey nga “Discovery channel” i morën pamjet në brendësi të tornados përmes një kamere nga brenda automjetit të tyre. Pamjet tregojnë se era e stuhisë është jashtëzakonisht e fortë. Sean dhe Brandon tregojnë se disa herë u hapën dyert e makinës, por automjeti me një peshë të konsiderueshme ja doli të qëndroi mbi tokë.L 24ore 
Top