Pamje të tmerrshme shfaqin mënyrën, se si mbyten dhe grihen zogjtë meshkuj

Arfenilla

Themelues i Forumit
ثshtë regjistruar në mënyrë të fshehtë, mënyra si vepron një fabrikë në Brittany të Francës, që të eliminoi zogjtë e pulës, që kanë gjini mashkullore.
Fabrika që mbetet e paemëruar, shet pula dhe ve, por jo edhe gjela.
Në mënyrë që të rrisë vetëm pula, zogjtë e klasifikuar vihen në shiritin që i dërgon të gjallë në grirëse.
Këta zogj, vihen edhe në qese plastike dhe lehen të ngordhin pa frymë.
Këto pamje i ka regjistruar një punëtorë, kur e ka kuptuar se si vepron fabrika, me zogjtë meshkuj. /Telegrafi/
 
Top