Parashikimi i masonit: Myslimanët do vrasin njëri-tjetrin

Bëhet fjalë për Planet e elites se Masoneve.


Ndërsa njerëzit naivë mendojnë se është e mundur që të evitohet lufta, letra e një masoni të lartë, të quajtur Albert Pike, i cili ishte komandant suprem i rendit skocez të muratorëve të lirë në Amerikë, e dërguar në vitin e largët 1871, tregon gjithçka.

Në të vërtetë, Pike nuk ishte kurrfarë profeti, por në letër shkruan atë që masoneria kishte përcaktuar të ndodhte në botë.

Ja disa pjesë nga kjo letër:

“Lufta e Parë Botërore duhet të bëhet me qëllim që t’iu mundësohet iluministëve që të rrëzojnë nga pushteti carët rusë, duke e bërë Rusinë kështjellë të komunizmit.

Lufta e Dytë Botërore do të shkaktohet duke u bazuar në dallimet midis fashistëve dhe sionistëve politikë.

Lufta e Tretë Botërore do të shkaktohet nga dallimet midis sionistëve politikë dhe liderëve të botës islamike. Lufta duhet të bëhet që islamizmi dhe sionizmi politik të zhduken”.

Mapo
 
Top