Paris, zbulohet një pikturë e rrallë e piktorit Cimabue

Hera

Banned
Paris, zbulohet një pikturë e rrallë e piktorit Cimabue

Sans Titre 1 18 560x420


Një pikturë e vlerësuar si vepër e piktorit të madh të vjetër italian, Cimabue-s, një artist punimet e të cilit janë shumë të rralla, u zbulua në një shtëpi në veri të Parisit.
lg.php

lg.php

Tema e kësaj pikture, në përmasa 25,8 x 20,3 centimetra, është “Krishti i tallur”.
lg.php

lg.php

E vlerësuar midis 4 dhe 6 milionë euro, kjo pikturë që tregon Krishtin e rrethuar nga një turmë njerëzish me fytyra idhnake e drithëruese, do të dalë në shitje në Senlis, më 27 tetor. Kjo do të jetë hera e parë, pas dekadash, që një pikturë e Cimabue-s del në ankand.
 

Arfenilla

Themelues i Forumit
Veq tek ne asgje nuk po zbulohet..phaa njerz pa fate kishim qen😪
 
Top