Parlamenti Europian me 472 vota, Sot votoi për Liberalizimin e Vizave për Kosovën!

057F4BCE-1456-49B7-97AE-64F27FE511E4.jpgGjatë ditës së sotme në Parlamentin Europian me shumicë votash nga deputetet europian u votua liberalizimi i vizave për Kosovën!

Raportuesja për Kosovën në këtë parlament, Viola Von Cramon ka bërë të ditur se lib eralizimin e vizave për Kosovën e kanë përkrahur 472 eurodeputetë.
“Në votimin pl enar për raportin për Kosovën në Párlámentin Evropian, shumica e deputetëve mbështet lib eralizimin e vizave për qytetarët e Kosovës dhe kërkon nga Këshilli i BE-së që të veprojë. 472 pro, 165 kundër dhe 41 abstenime”, ka theksuar Von Cramon.
Eurodeputetja Von Cramon, sot në fjalimin për raportin e progresit për Kosovën në Párlámentin Evropian ka kërkuar edhe njëherë që Këshilli i BE-së të veprojë dhe të lib eralizojë vizat që ka premtuar për Kosovën.

/TodayNews
 

Attachments

  • 057F4BCE-1456-49B7-97AE-64F27FE511E4.jpg
    057F4BCE-1456-49B7-97AE-64F27FE511E4.jpg
    191.4 KB · Shikime: 0
  • 057F4BCE-1456-49B7-97AE-64F27FE511E4.jpg
    057F4BCE-1456-49B7-97AE-64F27FE511E4.jpg
    191.4 KB · Shikime: 0
Top