Partneri/ja im/e

Legally_Sweet

Aint no sunshine when shes gone
Staf n禱 FV.AL
Dhe pyetja qe shtrohet eshte, a mberrin per nje jave Xhelo atje?
Pastaj Lere ti ska problem.
Ja direkt me technicalities ti. Me xhetin qe do i dergoj une Xhelos, per 3-4 ore eshte ktu :p
 

Frank

An禱tar禱 i respektuar.
Spo di Vajza si me hy ne mhb me ne dhe ne fund pa 癟pa I ra ballit me dore.
 

Vajza

Kupa me kapak, kupa pa kapak.
Staf n禱 FV.AL
Spo di Vajza si me hy ne mhb me ne dhe ne fund pa 癟pa I ra ballit me dore.
Te del Vajza kopile, kur nuk ja Ben tag nickun :p.

P. S I rrash ballit se ne vend te rehatosh veten, shkon e rehaton Xhelozin.
Vetem ty te kam pa kshu loollool
 

Frank

An禱tar禱 i respektuar.
Ose dhe mund te me kene droguar se zakonisht magjia ska efekt tek une
 

Frank

An禱tar禱 i respektuar.
As nuk na citon e as nuk na llajkon mo, as tek veshjet. Aq e pati nuk shtrihet mo ne mes, e as breckat nuk I ngatrrojme mo
Ehhhhh, u plaka une daje nuk ju ndjek dot me, jeni rini ju.
Ua kam dorzuar stafeten, ja do ha dhe koronen dhe me kaq e mbylla
 

Vajza

Kupa me kapak, kupa pa kapak.
Staf n禱 FV.AL
Ehhhhh, u plaka une daje nuk ju ndjek dot me, jeni rini ju.
Ua kam dorzuar stafeten, ja do ha dhe koronen dhe me kaq e mbylla
Kur do e mbyllesh ti, atehere dhe une e bllokoj fv.
Ku rrihet ketu pa ty
 
Top