Per te apasionuarit e Rokut

Ghost

Anëtar i Nderuar
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

.•°♥ Зngjεll ♥°•.;120950 said:
Dalengadale behen gjerat e mira dhe me durim " I duruari i fituari " mos harro :) mgjt ke te drejte qe Queen e kam harruar dhe biles me pelqen shume ( lere lere se e bere gafen hahahhaha ). Hajde po te pershendes me Queen - in :) me nje nga kenget me te bukura

Queen - The Show Must Go On

YouTube - Queen - The Show Must Go On - Music Video

Flm per pershendetjen :) shum por mendoj se duhet te me shpjegosh diqka me shum :) qdo te thot "Lere lere se e bere gafen" nuk po mund ta kuptoj edhe mir
megjithaate edhe un te pershendes me Symphony x - The Sacrifice :)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=uLXnmJLM1nQ]YouTube - Symphony X - The Sacrifice[/ame]
 

Зngjεll

___________
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Queen - We Will Rock You

[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=iikKzQwgBJc]YouTube - Queen-We Will Rock You[/ame]

Queen - I Was Born To Love You

[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=uMGjN8-9IG0]YouTube - Queen - I Was Born To Love You (2004 video)[/ame]
 

Зngjεll

___________
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Flm per pershendetjen :) shum por mendoj se duhet te me shpjegosh diqka me shum :) qdo te thot "Lere lere se e bere gafen" nuk po mund ta kuptoj edhe mir
megjithaate edhe un te pershendes me Symphony x - The Sacrifice :)

YouTube - Symphony X - The Sacrifice

"Lere lere se e bere gafen" ___ bere ___ eshte bera ,se e kam shkruar gabim me fal . Flm per pershendetjen
 

Зngjεll

___________
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

The Rolling Stones - Satisfaction

[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=OGWfLiEoG98]YouTube - The Rolling Stones - Satisfaction[/ame]

ANGIE - THE ROLLING STONES

[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=-21QK9F1NWc]YouTube - ANGIE - THE ROLLING STONES[/ame]
 

Зngjεll

___________
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Whitesnake - Here I Go Again

[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=oKTiwCez6Zs]YouTube - Whitesnake - Here I Go Again[/ame]

Whitesnake - Love Ain't No Stranger

[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=l_qkB07VSwU]YouTube - Whitesnake - Love Ain't No Stranger[/ame]
 

Зngjεll

___________
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Deep Purple - Bad Attitude

[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=28LgyxtovV8]YouTube - Deep Purple - Bad Attitude[/ame]

Deep Purple - Call Of The Wild

[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=P_wj05Em70c]YouTube - Deep Purple - Call Of The Wild[/ame]
 

Зngjεll

___________
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Bon Jovi - This Ain't A Love Song

[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=JnIv50OIr-A]YouTube - Bon Jovi - This Ain't A Love Song[/ame]

Bon Jovi - One Wild Night

[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=r_6CKvl_9BY]YouTube - Bon Jovi - One Wild Night[/ame]
 

Зngjεll

___________
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Led Zeppelin - Stairway To Heaven

[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=ayzhJKy8H_A]YouTube - Led Zeppelin - Stairway To Heaven[/ame]
 

Зngjεll

___________
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Te paharrueshmit AC/DC
AC/DC Highway to hell


[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=erJc4dzZ3IA]YouTube - AC/DC Highway to hell[/ame]

AC/DC - TNT

[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=yex1yyySpyM]YouTube - AC/DC - TNT[/ame]
 

Ghost

Anëtar i Nderuar
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Bon Jovi rradhitet diku nga fundi i listes qe do te krijohet duke i rradhitur klipet qe po i poston :)

ja i kang e Pink Floyd nqs seshte :)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=IXdNnw99-Ic]YouTube - Pink Floyd - Wish You Were Here[/ame]
 

Зngjεll

___________
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Bon Jovi rradhitet diku nga fundi i listes qe do te krijohet duke i rradhitur klipet qe po i poston :)

ja i kang e Pink Floyd nqs seshte :)

YouTube - Pink Floyd - Wish You Were Here

Po ta pasoj Pinkun me kete kitare te mbrekullueshme :)
Pink Floyd "Shine On You Crazy Diamond"


[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=vyqgjCKm9nQ]YouTube - Pink Floyd "Shine On You Crazy Diamond" Syd Barrett Tribute[/ame]
 

Зngjεll

___________
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Dire Straits - Sultans of Swing

[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=yQoZmYUuvXw]YouTube - dire straits sultan of swing!![/ame]
 

Зngjεll

___________
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Dire Straits • Money for nothing (1984)

[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=aNaKWXqXkhw]YouTube - Dire Straits ? Money for nothing (1984)[/ame]
 

Зngjεll

___________
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Van Halen - You Really Got Me

[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=0YRqkRmRocQ]YouTube - Van Halen - You Really Got Me[/ame]

Van Halen - Why Can't This Be Love

[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=boWSzqjPT0M]YouTube - Van Halen - Why Can't This Be Love[/ame]
 

Ghost

Anëtar i Nderuar
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Thnx per pasim :)

Ja se ke harrruar diqka shiqoje vet :) edhe ate te rendesishme ke harruar :)
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=8M9U1OU0MzU]YouTube - Dire Straits - Brothers In Arms (Live)[/ame]
 

Ghost

Anëtar i Nderuar
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Stratovarius - Paradise

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=hpI5aAzeJUI]YouTube - STRATOVARIUS - Paradise[/ame]


Stratovarius - Phonenix

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=3uZLgTx_Sqk]YouTube - Stratovarius - Phoenix[/ame]
 

Ghost

Anëtar i Nderuar
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Creed - With arms wide open

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=1HdGUNm6-puth&feature=PlayList&p=FEC4E4799F538CBA&index=0&playnext=1]YouTube - creed-With Arms Wide Open[/ame]

creed - one last breath

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=1HdGUNm6-puth&feature=PlayList&p=FEC4E4799F538CBA&index=0&playnext=1]YouTube - creed-With Arms Wide Open[/ame]
 

Зngjεll

___________
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Po ve nje nga kenget qe e kam adhuruar e vogel (se tani u plaka une :) dhe pershendet veten time sepse e meritoj :):bum

Europe - The Final Countdown


[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=0ZkllM8znx4]YouTube - Europe - The Final Countdown[/ame]

Europe - Superstitious

[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=sOetaP5fIIQ]YouTube - Europe - Superstitious[/ame]

Europe - I'll Cry For You

[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=cuyoCqzchig]YouTube - Europe - I'll Cry For You[/ame]
 

Зngjεll

___________
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=0_vdGtB0K08]YouTube - Radiohead concert 2008[/ame]
 

Зngjεll

___________
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Kings Of Leon - On Call

[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=6EA7-QANdxU]YouTube - Kings Of Leon - On Call[/ame]

Kings of Leon - True Love Way

[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=Xp2KNuntzEQ]YouTube - Kings of Leon - True Love Way[/ame]
 

Ghost

Anëtar i Nderuar
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Him - Join me in death

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=NRzq6-6aeHE]YouTube - HIM - Join me in death ( Official music video )[/ame]

Him - Gone with the sin

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Ne3eAKTNO-E]YouTube - HIM - Gone With The Sin[/ame]
 

Ghost

Anëtar i Nderuar
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Steve Vai - For Love of God

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=sp1fLW-DS8Q]YouTube - Steve Vai - For The Love Of God[/ame]

Steve vai - the craying machine

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=dQOAPn79QxU]YouTube - Steve vai- the crying machine[/ame]
 

Зngjεll

___________
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Van Halen - Love Walks In

[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=iYLI-pwF0qQ]YouTube - Van Halen - Love Walks In (Cover by The Zoo)[/ame]
 

Зngjεll

___________
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Fall Out Boy - Thnks fr th Mmrs

[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=xWHf_vYZzQ8]YouTube - Fall Out Boy - Thnks fr th Mmrs[/ame]
 

Зngjεll

___________
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Te pershendes Ghost kot per sport hahahha :)
Fall Out Boy - Beat It


[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=hI-0Hgu8mUk]YouTube - Fall Out Boy - Beat It[/ame]
 

Зngjεll

___________
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Lyrics for Yours to Hold - Skillet

[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=kdOp4SsbbVQ]YouTube - Lyrics for Yours to Hold-Skillet[/ame]

Skillet - Rebirth

[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=vbdTL7T0bU0]YouTube - Skillet - Rebirth[/ame]
 

Ghost

Anëtar i Nderuar
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Edh eun te pershendes Engjell me ke keng
Aerosmith - Amaizing


[ame=http://www.youtube.com/watch?v=EPvQud6_JhU]YouTube - Aerosmith Amazing Billboard Music Awards 1993[/ame]
 

Зngjεll

___________
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Kjo kenge ma heq trurin ka ca kohe dhe nuk ngopem qe degjuari cdo dite . Ju pershendes rrockista , miqte e mi me kete kenge :). Degjojeni me zerin e zemres dhe do e shikoni sa shume qetesi do keni :)

[ame=http://fr.youtube.com/watch?v=ErI9qMRunIo]YouTube - Skillet - falling inside the black ++lyrics++[/ame]
 

Ghost

Anëtar i Nderuar
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Eii RockErk (.•°♥ Зngjεll ♥°•.) te pershendes me ket kengen nga albumi i ri i bandit Nickelback
Nickelback - Gotta be somebody
dhe uroj qe te kalosh sa me mir ne ket dit te dashuruarve :p


[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-HuoJEgQZcQ]YouTube - Nickelback - Gotta be somebody official music video[/ame]
 

Зngjεll

___________
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Ghost flm shume qenka shume e bukur . E kishim harruar kete temen tone :) mgjt ti e kujtove perseri bravo . Te uroj te kalosh sa me bukur dhe ti ne kete dite
 
Top