Pergjigju me Po ose Jo

Jo, perkundrazi, nuk ja keshilloj askujt sepse demtojne stomakun

Sheh shpesh endrra?
 

DeliriumMind

inhale - exhale 🦁☀️
As mua sme afrohen

Po, shum. Sa mir ma kujtove... do shkoj ti blej neser.

Te pelqejn misrat e pjekur?
 

DeliriumMind

inhale - exhale 🦁☀️
Po, spara e ul hunden dhe po e ula, dije qe do ta nxi jeten lol

Kur ishe e vogel, besoje te babagjyshi i vitit te ri?
 
Top