Pergjigju me Po ose Jo!!

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Cyber_Spartacus

Homo Homini Lupus
Titulli: Pergjigju me Po ose Jo..

Po


Noton ti ???
 

GLOOM

Catch me if you can...
Pe: Pergjigju me Po ose Jo..

Po...

Te pelqejne mollet?
 

Cyber_Spartacus

Homo Homini Lupus
Titulli: Pe: Pergjigju me Po ose Jo..

Po (vetem ato te Korces te tjerat jane gaymolle )

Te pelqen rrushi ???
 

GLOOM

Catch me if you can...
Pe: Pergjigju me Po ose Jo..

Po...

Te pelqen ty?
 

Cyber_Spartacus

Homo Homini Lupus
Titulli: Pergjigju me Po ose Jo..

Po (prandaj te thras ashtu LOL LOL LOL )


Te pelqejne zogjte ???
 

GLOOM

Catch me if you can...
Pe: Pergjigju me Po ose Jo..

Po,ti je zogu i preferuar i imi LOL...

Ke fjet mir mreme?
 

Cyber_Spartacus

Homo Homini Lupus
Titulli: Pergjigju me Po ose Jo..

Pjo

Ti ??
 

GLOOM

Catch me if you can...
Pe: Pergjigju me Po ose Jo..

Po...

Je ngritur heret?
 

Cyber_Spartacus

Homo Homini Lupus
Titulli: Pergjigju me Po ose Jo..

Po


ke ngrene dreke ???
 

Ylli-1

Etnoshqiptar
Titulli: Pergjigju me Po ose Jo..

PO dhe uh cfare dreke se


Do pish kafe tani pas dreke?
 

Cyber_Spartacus

Homo Homini Lupus
Titulli: Pergjigju me Po ose Jo..

Po (po te lash ti finxhanet LOL LOL )

Do nje pepsi ???
 

GLOOM

Catch me if you can...
Pe: Pergjigju me Po ose Jo..

Po...

Te pelqen torta me cokollate?
 

Ylli-1

Etnoshqiptar
Titulli: Pergjigju me Po ose Jo..

POoooooooooooooooo


Po ty?
 

Cyber_Spartacus

Homo Homini Lupus
Titulli: Pergjigju me Po ose Jo..

Po (dhe cokollata e shkrire mire eshte ben pune LOL LOL )

Te pelqen vera e kuqe ??
 

GLOOM

Catch me if you can...
Pe: Pergjigju me Po ose Jo..

Po...

Do nje dardhe?
 

Cyber_Spartacus

Homo Homini Lupus
Titulli: Pergjigju me Po ose Jo..

Po (te majten LOL LOL )

Do nje trendafil ???
 

Ylli-1

Etnoshqiptar
Titulli: Pergjigju me Po ose Jo..

Jo - jepja GLOOM


E do trendefilin e Cyber, GLOOM?
 

GLOOM

Catch me if you can...
Pe: Pergjigju me Po ose Jo..

Po...

Ti e do???
 

Cyber_Spartacus

Homo Homini Lupus
Titulli: Pe: Pergjigju me Po ose Jo..

Po (vondose te ma japesh ??? )

Do kercesh sot ???
 

GLOOM

Catch me if you can...
Pe: Pergjigju me Po ose Jo..

Jo..

Po ti?
 

Cyber_Spartacus

Homo Homini Lupus
Titulli: Pergjigju me Po ose Jo..

Jo

Do dalim xhiro sot ???
 

Shoku_vjeter

Anëtar i Nderuar
Titulli: Pergjigju me Po ose Jo..

po

do punosh pasdite sot ?
 

Hostel

Anëtar i Nderuar
Titulli: Pergjigju me Po ose Jo..

jo jam i papune

Do festosh sot?
 

Hostel

Anëtar i Nderuar
Titulli: Pergjigju me Po ose Jo..

jo sme ka lene akoma mendja

Studioni?
 

Hostel

Anëtar i Nderuar
Titulli: Pergjigju me Po ose Jo..

Jo jo gjenerata e te papuneve une
Ti punon
 

Ylli-1

Etnoshqiptar
Titulli: Pergjigju me Po ose Jo..

PO


Ti lodhesh shume ne pune?
 

Hostel

Anëtar i Nderuar
Titulli: Pergjigju me Po ose Jo..

Varet nga sporti
Po ti ?
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top