“Përqafimi” i vdekjes!

NeVertiti

~Kohe & Stine~
“Përqafimi” i vdekjes!

1487064697perqafimi.jpg


Një moment mjaft i veçantë është fotografuar nga Chaitanya Vattem gjatë sulmit të një leopardi ndaj një kaprolli, ku duket si një përqafim, por në fakt është fundi i jetës për kafshën e brishtë.

Fotografi ndodhej në Masai Mara të Kenias kur është bërë protagonist i këtij sulmi dhe kurrsesi nuk mund ta linte t’i ikte pa e fotografuar.

“Sapo leopardi, i njohur si Luluka, e pikasin gjahun e tij, nuk ju desh shumë kohë për ta rrëzuar në tokë, vetëm me një ‘përqafim’”, thotë Chaitanya Vattem./ Top Channel

1487064867_leo1.jpg


1487064878_leo2.jpg


1487064882_leo3.jpg


1487064886_leo4.jpg


1487064891_leo5.jpg


1487064895_leo6.jpg
 

kitrra 123

plak gjufurrak
per 14 ka bo vaki kjo ::kafe::

Kujdes nga kafshimet ne qafe :chh
 
Top