Perse nuk kemi aq internet sa paguajme

MasteR

I'm offline
"Pse nuk merrni shpejtësinë e vërtetë të internetit që paguajmë"

Për sa kohë që marrim reklamat nga kompanitë e komunikimit që ofrojnë shërbimin në internet, pasi shohim një adresë të gjerë, ne u tunduam nga një ofertë e mirë, për shembull, "një shpejtësi deri në 12 MB" ?

Statistikat kanë vërtetuar që shumica e përdoruesve marrin shpejtësinë #Broadband më pak se sa ata paguajnë ose më pak seç është shpallur nga ofruesi i shërbimit të Internetit në tabelat dhe kjo është për shkak të arsyeve, dhe në mënyrë që të jenë absolutisht të sigurt nëse po merrni shpejtësinë e plotë që ju paguani për atë një shumë mujore Pastaj vetëm duhet të provoni një aplikacion që ju mundëson të matni shpejtësinë e Internetit, për t'u çuditur në atë kohë, sepse merrni vetëm një pjesë të shpejtësisë së internetit për të cilën paguani.

Pastaj mund të përdorni shërbimin #SpeedTest për të shikuar shpejtësinë tuaj të internetit.
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test

Ndoshta po filloni të pyesni për arsyen që pjesa më e madhe e përdoruesve të Internetit nuk e arrijnë shpejtësinë e mirë të Internetit ... Në fakt, ka shumë arsye që ju bëjnë që si përdorues i Internetit të mos merrni shpejtësinë e plotë nga ndërmarrja e telekomit, ku arsyeja kryesore është me siguri vonesa në shërbim ⚠ (Mungesa e qëllimshme e shërbimit), por gjithashtu ka edhe arsye të tjera që ju bëjnë të mos përfitoni nga shpejtësia e mirë e Internetit në mënyrë që të mos vendosni kompanitë e komunikimit në bankën e të akuzuarve dhe nga arsyet që gjejmë:

▪ Arsyet pse ju merrni shpejtësinë e ngadaltë të internetit:

1️⃣ Cilësia e #hardware-it të përdoruesit: Pika që ju lidh si përdorues në internet është #ruteri i shtëpisë tuaj, sepse nëse keni një router #old, ju me siguri nuk do të merrni një shpejtësi të mirë në internet dhe këtu do të vini re Përgjigje # e ulët e faqeve në kompjuterin tuaj ... dhe atëherë do të ishte mirë të mendoni financiarisht për ndryshimin e ruterit tuaj dhe blerjen e një ruteri të ri me specifikime të mira.

2️⃣ #Distanca midis jush dhe pikës së furnizuar: Sa më larg që jeni nga ofruesi i shërbimit të internetit, aq më shpejt shpejtësia që merrni është relativisht më e ngadaltë sepse midis dy # pikave, ndikimet e jashtme ndikojnë në energjinë elektrike që kalon përmes linjave të lidhjes në internet, dhe këtu me gabime të përsëritura të informacionit që vijnë nga ndikimet e jashtme, atëherë do të jetë normale Ju merrni me një shpejtësi thjesht më të ngadaltë dhe faqja në internet nuk do t'ju shfaqet me kalimin e kohës.

3️⃣ #Presioni: Nëse përdorni një lidhje interneti që përdoret nga një numër # i madh i #people, është e natyrshme që është disi e ngadaltë sepse nuk jeni i vetmi që e përdorni, dhe kjo ndodh gjithmonë në rast se ju pajtohen në një rrjet shpërndarjeje që përdoret nga dhjetëra të tjerë, veçanërisht nëse një prej përdoruesve që ndajnë lidhjen tuaj është duke bërë Duke shkarkuar skedarë nga interneti, është normale të keni një shpejtësi të ngadaltë të internetit.

4️⃣ # Koha e përdorimit: Ndodh në rrjetet pjesëmarrëse, që është #internet i ngadaltë gjatë kohës së pikut, që është zakonisht pas #sunset, sepse kohërat kur Interneti përdoret vetëm nga përdoruesit, sepse është një kohë pushimi, që është diçka që ne nuk mund ta kontrollojmë sigurisht, qoftë gjatë ditëve të karantinës, është një urdhër normalshtë normale të vini re internetin e ngadaltë, sepse të gjithë e përdorin atë në të njëjtën kohë.

5️⃣ # Serverat e ngadaltë me të cilët merreni: # Shfletimi i shpejtë ose shkarkimi mund të jetë për shkak të serverit me të cilin po merreni, sikur të dëshironit të # shkarkoni një skedar nga një prej serverëve në një vend në Shtetet e Bashkuara (shembulli), problemi mund të jetë për shkak të vetë serverit të ngadaltë ose dështimit të pajisjeve që lidhin qytetin tuaj me vendin e përqafuar të serverit. Epo, kjo do të rezultojë në një ngadalësim të shpejtësisë së shkarkimit.
 
Redaktimi i fundit:
Top