Pershendetje me nje video

Зngjεll

___________
Pashe pak perreth dhe nuk pashez ndonje teme te tille :) .
Pershendesni forumistat qe deshironi ti pershendesni me nje video muzikore .
Ja po e filloj une duke pershendetur te gjithe stafin e ketij forumi qe te vine pak ne qejf sepse vetem strese kane me marrjen e ketij forumi :) . Ju pershendes me kengen : Alison Hinds - Roll It Gal


[ame=http://www.youtube.com/watch?v=rt2qnBbPaH0]YouTube - Alison Hinds - Roll It Gal[/ame]
 
Top