Personat e trete pjesmarres ne procesin civil

iLirjam

Antar i fv.al
Titulli: personat e trete pjesmarres ne procesin civil

Kush ishin te tretet,,,dhe kush te dytet???

apo cilt jan te paret???

sepse per ndryshej ngele pa pergjigje!!!
 

krenar77

Antarë i ri
Titulli: personat e trete pjesmarres ne procesin civil

Ne fakt kjo eshte nje teme qe une po e punoj per mbrojtjen e diplomes ne Fakultetin e Drejtesise, dhe hyn ne sferen e procedures civile. Mos u keqkupto sepse nuk ka asnje konteks tjeter. Uroj qe te jem sqaruar. Faleminderit
 
Titulli: Personat e trete pjesmarres ne procesin civil

Nje material te tille e kam une ,fatkeqsisht e kam ne leter formati jo ne kompjuter ...por nese ti mund te presesh pak kohe (disa dite ) qe ta shkruaj dhe ta postoj ketu ne forum .
Gjithsesi nese mund te besh nje kerkim ne google per te drejten e procedures civile ...aty gjen material te tille e cila tregon menyren e thirrjes se personave te trete ne gjyq kur thirren dhe te drejtat qe marrin .
 

krenar77

Antarë i ri
Titulli: Personat e trete pjesmarres ne procesin civil

ne rast se ma nis dot per tre kater dite, sepse jam ne perfundim te temes dhe doja te shtoja ndonje aspekt tjeter, pervec sa kam analizuar. Literature kam marre shume ne procedure civile. Kam analizuar te gjithe legjislacionin qe ne kohen e Mbretit e deri sot. Por gjithesesi nqs ke mundesi ma nis se me ndihmon. Faleminderit.

---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:53 ----------

Nje material te tille e kam une ,fatkeqsisht e kam ne leter formati jo ne kompjuter ...por nese ti mund te presesh pak kohe (disa dite ) qe ta shkruaj dhe ta postoj ketu ne forum .
Gjithsesi nese mund te besh nje kerkim ne google per te drejten e procedures civile ...aty gjen material te tille e cila tregon menyren e thirrjes se personave te trete ne gjyq kur thirren dhe te drejtat qe marrin .


ne rast se ma nis dot per tre kater dite, sepse jam ne perfundim te temes dhe doja te shtoja ndonje aspekt tjeter, pervec sa kam analizuar. Literature kam marre shume ne procedure civile. Kam analizuar te gjithe legjislacionin qe ne kohen e Mbretit e deri sot. Por gjithesesi nqs ke mundesi ma nis se me ndihmon. Faleminderit.
 
Top