Personazhe per tu marr shembull

Marakli^Krapit

Antarë i Respektuar
"Pse do të doja dhjetë Ferrari, njëzet orë diamanti dhe dy aeroplanë? Çfarë do të ndryshojnë këto objekte për mua dhe për botën? Unë e di se çfarë do të thotë të jesh i uritur, kam punuar në fusha, kam mbijetuar luftërave, kam luajtur futboll në këmbë lakuriq, nuk shkova në shkollë sepse nuk mund ta përballoja dot. Sot me atë që fitoj nga futbolli mund të ndihmoj njerëzit e mi, kam mundur të ndërtoj shkolla, kam ndërtuar një stadium, mund të siguroj rroba, këpucë, ushqim për njerëzit në varfëri ekstreme. Unë preferoj që njerëzit e mi të marrin pak nga ato që më ka dhënë jeta ... ". Sadio ManéFB_IMG_1609846497110.jpg
 
Top