Pija që na ndihmon për një kujtesë më të mirë

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Për një kujtesë të shëndetshme dhe një përqëndrim të mirë është shumë e thjeshtë që të përdorni produkte që ju i bëni vetë. Një ndër to është pija me kakao, e cila ju ndihmon në përqendrim, nxit kujtesën dhe ul shtypjen e gjakut.

kakaooo.jpg


Kjo është një pije e lehtë për tu përgatitur dhe nuk kërkon shumë kohë, për të realizuar këtë mjafto të keni katër përbërës si, qumështi i bademit, kakaos organikë, çokollatë e zezë dhe bimë stevia.

Për përgatitjen e saj nevojitet, 1 gotë qumësht të bademit, 1 lugë të çajit kakao, organike në pluhur, 2 lugë të çajit çokollatë të zezë kualitative. Sipas dëshirës kësaj recete mund ti shtoni dhe mjaltë.

Përfitimet që merren nga kjo pije e lehtë për tu bërë janë të shumta, kjo na ndihmon që ne të jemi më të kthellët më të qetë, na ndihmon me kujtesën dhe përqëndrimin e duhur.
/albeu.
 
Top