Plagiatura - Këngët e kopjuara....

ricky_ch

******
Sîkur të ishte lehtë, të gjithë do të bëheshim artistë e këngëtarë.
Ja që ka të atillë që me çdo kusht duan të ngriten me mundin e tjetër kujt,
sillini ju lutem këngët që mendoni se janë të kopjuara. Ju falmenderit.
 

ricky_ch

******
Për fillim një këngë të Lindon Camajt, Vallja e malsisë, dhe kënga e ngjajshme në arabisht: 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Themelues
jam me cel por do sillja krejt kenget e sinan hoxhes :D
 
Top