Po vdesin..!

Lauri

Anunnak
Po vdesin.
Brezi më i mirë po vdes,
Ai brez që pa nevojën e studimeve, rriti fëmijët e saj,
Ai brez që pa burime ekonomike i ndihmoi ata fëmijë gjatë krizave të ndryshme.
Po vdesin ato që kanë vuajtur më shumë, ato që kanë punuar si "kafshë"
Po vdesin ato që kanë kaluar kaq shumë vështirësi në këtë jetë, ato që ndërtuan vendin, ato që tani dëshironin vetëm të kënaqeshin me nipërit dhe mbesat.
Ato po vdesin të vetmuar dhe të frikësuar.
Ato po largohen pa shqetësuar askënd.
Ato, po largohen pa një lamtumirë.
(Web)
FB_IMG_1613115979443.jpg
 

Hope

◕‿◕
Ato po vdesin të vetmuar dhe të frikësuar.
Ato po largohen pa shqetësuar askënd.
Ato, po largohen pa një lamtumirë
Te vetmuar e te frikesuar nga rethanat e Covid apo te emigrimit?
Cikli jetes na pret te gjitheve pa perjashtim. Besoj qe per njerzit ne moshe, qe kane realizuar dicka ne jete, satisfaksioni eshte proporcional.
Vdekjes nuk i kundervihesh dot... e keqja eshte kur kalon radhen dhe vdesin femijet para prinderve....
 

Lauri

Anunnak
Te vetmuar e te frikesuar nga rethanat e Covid apo te emigrimit?
Cikli jetes na pret te gjitheve pa perjashtim. Besoj qe per njerzit ne moshe, qe kane realizuar dicka ne jete, satisfaksioni eshte proporcional.
Vdekjes nuk i kundervihesh dot... e keqja eshte kur kalon radhen dhe vdesin femijet para prinderve....
Them për të dyja.
 

Hope

◕‿◕
Them për të dyja.
Ne situaten aktuale as dihet me kush eshte primare - fakti qe Covidi futi friken ne tere globin, qe mbylli doganat, qe largoj qarkullimin apo emigrimi problemi jone baze....
Eh, te shpresojme qe dite me te mira e plot me djell do vijne per te gjithe...
 
Top