Poezi për fëmijët tonë

Petrit101

Ta ka ta pu! ta kam me ti ba
Nuk është detyra ime

Kjo është historia e katër personave: Gjithkush, Dikush, Çdokush, Askush.

Ishte një punë e rendesishme per tu bërë dhe Gjithkush ishte i sigurt që Dikush do ta kishte bërë.

Çdokush duhet ta kishte bërë,
por Askush nuk e bëri.

Dikush u nevrikos sepse
ishte puna e Gjithkushit

Gjithkush mendoj që Çdokush duhet ta kishte bërë,
por Askush kuptoj që Gjithkush
nuk do ta kishte bërë.

Përfundimisht mbaroj që Gjithkush fajësoj Dikush sepse Askush bëri atë që Çdokush duhet ta kishte bërë!
 
Top