Politikanët zviceranë nuk i besojnë versionit zyrtar mbi ngjarjet e 9/11 !

ricky_ch

******
Në prag të 10 vjetorit të sulmeve terroiste mbi kullat binjake në New York,
teoritë konspirative në Internet kanë arrijtur një konjukturë të lartë.
Poashtu edhe në Zvicër: në faqen e internetit
911 untersuchen | Persِnlichkeiten aus der Schweiz für eine neue, unabhنngige 911-Untersuchung
që u krijua para disa ditëve, politikanjë, shkencëtarë si dhe punëtorë
të mediave të ndryshme kërkojnë një investigim të ri, pasi që siç thuhet,
raportet e derimëtashme nuk kanë sjellë kthjellime në këtë drejtim.


Më tutje thuhet, se qeveria e SHBA, me vetëdije ose edhe vetë i ka inscenuarë
këto ngjarje duke rrezikuar jetën e rreth 3000 njerëzve për qëllime politike...


burimi nga faqa:

We Are Change Switzerland - Tages Anzeiger: Schweizer Politiker misstrauen der offiziellen Version zu 9/11
 

diku diku

Anëtar i Respektuar
Pe: Politikanjtë Zviceranë nuk i besojnë versionit zyrtar mbi ngjarjet e 9/11 !

Qenken kujtu heret keto .....

tashme dihet e verteta e kullave vetem kush don te bej shurdhin
 

kitrra 123

plak gjufurrak
Titulli: Politikanjtë Zviceranë nuk i besojnë versionit zyrtar mbi ngjarjet e 9/11 !

Sa leht dhe sa lire qe shitet mendja sot mes njerezimit.
Dhe shkrimi thote Zvicrra. Cili na qenka ndikimi i Zvicrres? Cfare perfaqeson ajo? Zerat e kujt perqon ajo? Pse u krijua dhe si egziston ajo?

Dhe per ta perfunduar te teren kete, i madhi Tolstoi, ke ''Ana Karenina'', kur po e shkruante rreth vitit 1863 tha nje te vertet te madhe: '' Ngjarjet e rendesishme boterore, varen nga vullnetet dhe planet e njerezve qe ne fakt realizojne ato ngjarje me objektive te caktuar, ndersa njerezit si Napoleon Bonaparta (i kohes ishte ky) jane vetem sa per tu dukur dhe per te mbuluar te padukurit''. :syze:
 

Ado

FISEBILIL-LAH
Pe: Politikanjtë Zviceranë nuk i besojnë versionit zyrtar mbi ngjarjet e 9/11 !

Moti dihet ky send .
Ket gje e kan bo vet qeveria amerikane .
 

ricky_ch

******
Titulli: Politikanjtë Zviceranë nuk i besojnë versionit zyrtar mbi ngjarjet e 9/11 !

Sa leht dhe sa lire qe shitet mendja sot mes njerezimit.
Dhe shkrimi thote Zvicrra. Cili na qenka ndikimi i Zvicrres? Cfare perfaqeson ajo? Zerat e kujt perqon ajo? Pse u krijua dhe si egziston ajo?

Dhe per ta perfunduar te teren kete, i madhi Tolstoi, ke ''Ana Karenina'', kur po e shkruante rreth vitit 1863 tha nje te vertet te madhe: '' Ngjarjet e rendesishme boterore, varen nga vullnetet dhe planet e njerezve qe ne fakt realizojne ato ngjarje me objektive te caktuar, ndersa njerezit si Napoleon Bonaparta (i kohes ishte ky) jane vetem sa per tu dukur dhe per te mbuluar te padukurit''. :syze:

Zotëri Kitra,

përmendësh nuk flitet. Nuk po shitet mendja e askujt.
Së par hulumto dhe lexo pakëz për Zvicrën dhe mandej shtro pyetje.
Dhe e dyta, unë shumë mirë e shkrova: politikanjtë, shkencëtarët dhe punëtorë të mediave
e jo Zvicëra. Mos i shtjello gjërat sipas mendës tënde!


Nëse ty diçka të ka ndodh dhe ti krejt mahallën
ke çu në këmbë, besoj që secili në mahallë ka të drejtë
një ditë të kërkojë përgjegjësi për një rrenë që ti ke lëshuar
për të arrijtur qëllimin tënd.
Atë të drejtë është kah e shfrytëzon
edhe Zvicra, gjegjësisht politikanjtë. Qëllimi i gjithë kësaj është që një ditë SHBA të jep
përgjegjësi për këtë para gjithë opinionit Botëror.
Kjo, tregon se rrenat ma nuk po i shiten.
Shpresoj, që një ditë kësaj iniciative të i bashkangjiten edhe persona nga shtete të tjera.


Dhe në fund, për Diku Diku:

ثshtë e vërtetë që është dijtë, por askush haptas se ka pasur
guximin të kërkojë një gjë të tillë. Të gjitha kanë përfunduar vetëm si teori....
Nëse kjo ndërkombëtarizohet, besoj se gjërat ndryshedo të rrjedhin
dhe nuk do të ketë më teori, por një të vertetë për të gjithë.
 
Redaktimi i fundit:

kitrra 123

plak gjufurrak
Titulli: Politikanjtë Zviceranë nuk i besojnë versionit zyrtar mbi ngjarjet e 9/11 !

Zotëri Kitra,

përmendësh nuk flitet. Nuk po shitet mendja e askujt.
Së par hulumto dhe lexo pakëz për Zvicrën dhe mandej shtro pyetje.
Dhe e dyta, unë shumë mirë e shkrova: politikanjtë, shkencëtarët dhe punëtorë të mediave
e jo Zvicëra. Mos i shtjello gjërat sipas mendës tënde!


Nëse ty diçka të ka ndodh dhe ti krejt mahallën
ke çu në këmbë, besoj që secili në mahallë ka të drejtë
një ditë të kërkojë përgjegjësi për një rrenë që ti ke lëshuar
për të arrijtur qëllimin tënd.
Atë të drejtë është kah e shfrytëzon
edhe Zvicra, gjegjësisht politikanjtë. Qëllimi i gjithë kësaj është që një ditë SHBA të jep
përgjegjësi për këtë para gjithë opinionit Botëror.
Kjo, tregon se rrenat ma nuk po i shiten.

Me fal ricky, seriozisht a e ke kuptuar se cfare ke shkruar ne pjesen e hyrjes. Thua se nuk ke shkruar Zvicrra, por ke shkruar: Politikanet, shkenctaret, dhe punetoret e mediave. Te lutem ta kuptosh mire njehere e pergjithmon se si ndahen pushtetet dhe kush bene shtetin. Zoteri i nderuar Politikanet perbejne egzekutivin legjislativin dhe ne ca vende edhe gjyqesorin. Shkenctaret perbejne eliten e cdo kombi, pra nje nder shtyllat kryesore te shtetit, ndersa media nese nuk e ke ditur zakonisht shtyllen e katert te shtetit. Pra kuptoje njehere e pergjithmon se kur je duke shkruar per Politikanet, shkenctaret, dhe punetoret e mediave te Zvicrres, por jo vetem te saj por te secilit shtet, realisht je duke shkruar per shtetin ne fjale. Ne kete rast per Zvicrren andaj te lutem gabon nese bene tentimin ti ndash.

Sa per kete me te kalter te lutem lexoje edhe njehere shkrimin tim dhe te kuptohemi, madje kuptoje mire se kush eshte Zvicrra. Te shkruash per gjera kinse antihebreizem dhe te shohesh endrra se ne Zvicerr, vendin qe nuk pati lufte kurre dhe neutral qe qindra vite, i krijuar enkas nga ata qe ti deshiron ti perqeshesh, dhe te thuash se aty po mundohen ti nxjerrin yndyren hebreizmit kjo per mua eshte qesharakizem i llojit te vecant.
 

ricky_ch

******
Titulli: Politikanjtë Zviceranë nuk i besojnë versionit zyrtar mbi ngjarjet e 9/11 !

Me fal ricky, seriozisht a e ke kuptuar se cfare ke shkruar ne pjesen e hyrjes. Thua se nuk ke shkruar Zvicrra, por ke shkruar: Politikanet, shkenctaret, dhe punetoret e mediave. Te lutem ta kuptosh mire njehere e pergjithmon se si ndahen pushtetet dhe kush bene shtetin. Zoteri i nderuar Politikanet perbejne egzekutivin legjislativin dhe ne ca vende edhe gjyqesorin. Shkenctaret perbejne eliten e cdo kombi, pra nje nder shtyllat kryesore te shtetit, ndersa media nese nuk e ke ditur zakonisht shtyllen e katert te shtetit. Pra kuptoje njehere e pergjithmon se kur je duke shkruar per Politikanet, shkenctaret, dhe punetoret e mediave te Zvicrres, por jo vetem te saj por te secilit shtet, realisht je duke shkruar per shtetin ne fjale. Ne kete rast per Zvicrren andaj te lutem gabon nese bene tentimin ti ndash.

Sa per kete me te kalter te lutem lexoje edhe njehere shkrimin tim dhe te kuptohemi, madje kuptoje mire se kush eshte Zvicrra. Te shkruash per gjera kinse antihebreizem dhe te shohesh endrra se ne Zvicerr, vendin qe nuk pati lufte kurre dhe neutral qe qindra vite, i krijuar enkas nga ata qe ti deshiron ti perqeshesh, dhe te thuash se aty po mundohen ti nxjerrin yndyren hebreizmit kjo per mua eshte qesharakizem i llojit te vecant.

Me të vërtetë gjeni i paparë!
Ma jep numrin e telefonit t'ia dërgoj
se mu ti je ai që i duhesh!

Sa për atë në të kaltër ja edhe unë po të them diçka:
çdokush zatet hundlesh!!! E kupton? Po qoftë ai
t'pastë punë edhe me Zotin! Kurr mos thuaj kurr!
 

kitrra 123

plak gjufurrak
Titulli: Politikanjtë Zviceranë nuk i besojnë versionit zyrtar mbi ngjarjet e 9/11 !

Me të vërtetë gjeni i paparë!
Ma jep numrin e telefonit t'ia dërgoj
se mu ti je ai që i duhesh!

Sa për atë në të kaltër ja edhe unë po të them diçka:
çdokush zatet hundlesh!!! E kupton? Po qoftë ai
t'pastë punë edhe me Zotin! Kurr mos thuaj kurr!

Miku im pse po nervozohesh. Une kur nuk i di gjerat i mesoj dhe ketu nuk ka asnje inat mes vete. pastaj c'pune kishte zoti ketu. Me duket po flsinim per Zvicrren. :syze:
 

ricky_ch

******
Titulli: Politikanjtë Zviceranë nuk i besojnë versionit zyrtar mbi ngjarjet e 9/11 !

Miku im pse po nervozohesh. Une kur nuk i di gjerat i mesoj dhe ketu nuk ka asnje inat mes vete. pastaj c'pune kishte zoti ketu. Me duket po flsinim per Zvicrren. :syze:

Të falemnderës për këshillen.
Të them sinqerisht e kishe zakon të kapesh për bishti, në vend se për koke
dhe harxhohet kohë e mund pa nevojë!
Megjithëse kjo çka po flasim është sekundare prap po përgjigjem me pak fjalë:


Shumë janë politikanjë, por vetëm disa janë të zgjedhur dhe kanë
poste e funksione dhe vetëm ata që kanë mandate përfaqësojnë
shtetin. Mendoj zyrtarisht, se të hyjmë pak më thellë del se
çdo qytetar i një shteti është amabasor !
Dhe kjo çfarë është organizuar, është vullnetare,
secili merr pjesë me dëshirën e vet dhe jep natyrisht mendimin
e vet!


Kur e përmenda Zotin, e sheh se nuk e kuptuar
dhe me të vërtetë habitem si nuk e din!?
Ashtu thuhet për dikend kur mendohet se s'ka askush
çfarë t'i bëjë! Fjala është për hebrenjtë që i ke përmendur!
Edhe hundleshin për ata e përmenda!
 

Love

βeℓℓe â๓e
Pe: Politikanët Zvicerjanë nuk i besojnë versionit zyrtar mbi ngjarjet e 9/11 !

Me sa lexova nga artikulli ne faqen qe eshte vendosur ne kete teme: Alec von Graffenried (zvicerian), kerkon te bej pyetje kritike dhe kerkime e hetime te reja duke shtruar hipotezen, per komplot nga ana e politikaneve amerikan kunder Bushit .... Dhe kane kerkuar rihapjen e kesaj ceshtje.... qe me duket shume veprim i mire edhe pse nuk besoj se do nxjerri akoma te verteten sepse nuk do e lejojne amerikanet gjithsesi nuk eshte keq ta provojne....

Ndoshta, mund te jete nje hipoteze dhe kjo qe qendron ... ama vetem faji qe u ngjit dhe u ka ngelur "terrorristeve musliman" ka shume kohe qe asnje nuk e beson me me faktet e reja qe kane dale ne vitet ne vazhdim te tragjedise ....
Ne disa site oficiale amerikane dhe franceze eshte hedhur dhe nje hipoteze per qeverine Bush qe e ka shembur vete per arsye mos humbje lekesh... nuk dihet akoma sesa e vertete eshte kjo hipoteze ....
Gjithsesi nje gje dihet e qarte: Kjo tragjedi qe mori shume njerez te pafajshem e ka emrin: Amerike dhe asnje shtet tjeter apo muslimanet ......
 

kitrra 123

plak gjufurrak
Titulli: Politikanët Zvicerjanë nuk i besojnë versionit zyrtar mbi ngjarjet e 9/11 !

Ne radhe te pare se ku kapem une dhe se cfare dhe si e hargjoje une eshte ceshtje kendveshtrimesh individuale, ne kete rast tuajat, por sinqerisht kur dicka e them gabimisht, ndalem dhe e pranoj.

Ti, miku im, ke sjelle nje konkluzion fillestar per debat duke u thirrur ne tre shtyllat e shtetit Zvicrran dhe jo vetem Zvicrran sepse realisht ato jane tri shtyllat e cdo shteti. Kur e sheh qe ashtu nuk shkon kthehesh e thua se kjo eshte ceshtje vullnetare individuale e cdo shtetari (qytetari).

Tani te lutem ma spjego kete investigimin e kerkojne:

1. Politikanet, shkenctar dhe njerez te medias Zvicrrane (dmth. Zvicrra) apo
2. Ca qytetar Zvicrran

(sepse kjo diametralisht nderron qasjen e shtrimit te debatit. Kjo ka rendesi te dallojme turmat nga popullata).


Ne fund fare ke shkruar per te ardhmen dhe per keet te ardhmen ca shkruajne plot qe 14 shekuj me kercenimin: ''Nje dite ai hundleshi do tua thyej hunden te gjitheve'' dhe ketu qendron dallimi mes meje dhe teje se une flas se cfare ka ndodhe deri me tani dhe se cfare po ndodhe sot, nderkohe ti me thua se cfare do ndodhe neser, pasneser, pas 100 vitesh, 200, 1000 apo kush e di se kur. :syze:
 

bella

Anëtar i Nderuar
Pe: Politikanët Zvicerjanë nuk i besojnë versionit zyrtar mbi ngjarjet e 9/11 !

Versione te dokumentuara dhe jo (mesa kam lexuar se edhe politika per fat te keq apo te mire eshte nje studim me vete ...mundesia eshte e vogel :() islamiket integralist hyjn pak me kete. Deshira per pushtet dhe politikat e kalkuluara gabim cuan ne kete tragjedi.

Sdo te hetohet perseri kjo mbetet per nje zgjidhje interesash politike....mijra viktima ne ate tragjedi nuk marrin asnje lehtesim edhe nese dicka merret vesh....sepse pas kaq vitesh humultimesh e supozicionesh e kendveshtrime opinionesh njerezore nuk kthejn asgje mbrapa.
 
Redaktimi i fundit:

ricky_ch

******
Titulli: Politikanët Zvicerjanë nuk i besojnë versionit zyrtar mbi ngjarjet e 9/11 !

Ne radhe te pare se ku kapem une dhe se cfare dhe si e hargjoje une eshte ceshtje kendveshtrimesh individuale, ne kete rast tuajat, por sinqerisht kur dicka e them gabimisht, ndalem dhe e pranoj.

Ti, miku im, ke sjelle nje konkluzion fillestar per debat duke u thirrur ne tre shtyllat e shtetit Zvicrran dhe jo vetem Zvicrran sepse realisht ato jane tri shtyllat e cdo shteti. Kur e sheh qe ashtu nuk shkon kthehesh e thua se kjo eshte ceshtje vullnetare individuale e cdo shtetari (qytetari).

Tani te lutem ma spjego kete investigimin e kerkojne:

1. Politikanet, shkenctar dhe njerez te medias Zvicrrane (dmth. Zvicrra) apo
2. Ca qytetar Zvicrran

(sepse kjo diametralisht nderron qasjen e shtrimit te debatit. Kjo ka rendesi te dallojme turmat nga popullata).


Ne fund fare ke shkruar per te ardhmen dhe per keet te ardhmen ca shkruajne plot qe 14 shekuj me kercenimin: ''Nje dite ai hundleshi do tua thyej hunden te gjitheve'' dhe ketu qendron dallimi mes meje dhe teje se une flas se cfare ka ndodhe deri me tani dhe se cfare po ndodhe sot, nderkohe ti me thua se cfare do ndodhe neser, pasneser, pas 100 vitesh, 200, 1000 apo kush e di se kur. :syze:

O ti shqiptar,

paske mendim tjetër? - mbaje për vete!
Për mua ata nuk jan shteti! Ti kur ta mësosh eja edhe më
trego burimin.

Për më shumë, unë gjithashtu dhash edhe burimin e informacionit,
janë dy linqe në postimin e parë por janë në gjermanisht.
Nëse si kupton, ndoshta së shpejti apo edhe dikund gjendet informacioni
në anglisht dhe atëherë mund t'i kuptosh më hollësisht gjërat!

Me të mira
 

kitrra 123

plak gjufurrak
Titulli: Politikanët Zvicerjanë nuk i besojnë versionit zyrtar mbi ngjarjet e 9/11 !

O ti shqiptar,

paske mendim tjetër? - mbaje për vete!
Për mua ata nuk jan shteti! Ti kur ta mësosh eja edhe më
trego burimin.

Për më shumë, unë gjithashtu dhash edhe burimin e informacionit,
janë dy linqe në postimin e parë por janë në gjermanisht.
Nëse si kupton, ndoshta së shpejti apo edhe dikund gjendet informacioni
në anglisht dhe atëherë mund t'i kuptosh më hollësisht gjërat!

Me të mira

Pse po bertet kot,

Nese une qenkam shqiptar cfare qenke ti.

Eshte normale te kem mendim tjeter dhe nuk shoh gje te keqe ketu. Pastaj kur nuk do ti debatojne temat lexoj vetem per vete dhe mos i sill ketu.
 

Ado

FISEBILIL-LAH
Pe: Politikanët Zvicerjanë nuk i besojnë versionit zyrtar mbi ngjarjet e 9/11 !

Kriz u bo gjethkah .
 

ricky_ch

******
Titulli: Politikanët Zvicerjanë nuk i besojnë versionit zyrtar mbi ngjarjet e 9/11 !

Pse po bertet kot,

Nese une qenkam shqiptar cfare qenke ti.

Eshte normale te kem mendim tjeter dhe nuk shoh gje te keqe ketu. Pastaj kur nuk do ti debatojne temat lexoj vetem per vete dhe mos i sill ketu.

Si urrdhëron zotërrote, tema ështrë e hapur.

Gjithashtu është normale edhe unë të kem mendim tjetër, por nuk është normale
here te para herë te mbas. Ti e dhe mendimin, unë e dhash mendimin
( e cila në atë vesh të hyri, e në tjetrin të doli ) edhe u kry kjo punë.
S'mundemi të rrijmë tash një javë këtu t'u u shty çka është shteti.
Edhe gjithashtu shunë mirë të thashë se është sekundare, që nuk është edhe
aq me rëndësi a janë dhe kush janë shteti, por me rëndësi është çfarë është bërë.

Dhe të lutem informohu për këtë çështje mirë dhe besoj se ka mjaft material
për ngjarjet e 9/11 dhe pastaj hyn këtu e diskuto, e mos shit muhalife!

Në fund, ty më shumë po më duket të djegi problemi për Zonjën Amerikë.
Po ta jap edhe një këshillë: mos fol me fanatizëm po shikoi gjërat pakëz
nga një këndvështrim tjetër.
 

kitrra 123

plak gjufurrak
Titulli: Politikanët Zvicerjanë nuk i besojnë versionit zyrtar mbi ngjarjet e 9/11 !

Qe kur eshte bere domosdoshmeri dhe ka hyre ne fuqi qe theniet tua duhet te na ngelin neper vesh? :gjujpeshk:
Sa i perket 9/11 dhe fanatizmit tim Amerikan (si pjelle e jotja) ktheu dhe lexo me kujdes, madje kuptoje mire, pjesen e dyte te postimit nr. 3. :motor:
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Titulli: Politikanët Zvicerjanë nuk i besojnë versionit zyrtar mbi ngjarjet e 9/11 !

Mire pat thene Gadaffi: Zvicra duhet tfshihet nga harta :lol:
 

Ado

FISEBILIL-LAH
Pe: Titulli: Politikanët Zvicerjanë nuk i besojnë versionit zyrtar mbi ngjarjet e 9/1

Mire pat thene Gadaffi: Zvicra duhet tfshihet nga harta :lol:


hahahahahahah :p jo jo sbon se shum shyptare te Kosoves jan ne zvicerr , duhet me negociu me Gadaffin qe mos me fshi zvicren nga harta . :p
 

Hostel

Anëtar i Nderuar
Titulli: Pe: Titulli: Politikanët Zvicerjanë nuk i besojnë versionit zyrtar mbi ngjar

hahahahahahah :p jo jo sbon se shum shyptare te Kosoves jan ne zvicerr , duhet me negociu me Gadaffin qe mos me fshi zvicren nga harta . :p

Ku eshte ndryshimi me Shqiptaret e Shqiperise dhe ato te Kosoves a jemi Shqipetar te dy ?
Pse ben keto dallime jane dhe te pavend mo ado thuaj kemi shume shqipetar andej se nje popull jemi fundja apo jo?
 

Ado

FISEBILIL-LAH
Pe: Titulli: Pe: Titulli: Politikanët Zvicerjanë nuk i besojnë versionit zyrtar mbi n

Ku eshte ndryshimi me Shqiptaret e Shqiperise dhe ato te Kosoves a jemi Shqipetar te dy ?
Pse ben keto dallime jane dhe te pavend mo ado thuaj kemi shume shqipetar andej se nje popull jemi fundja apo jo?

Me ke keqkuptu .
Un nuk e di qe ka shqyptare te shypnis ne zvicerr , mesiguri qe ka amo e di qe 200 mi vete apo me shum shqiptare te kosoves jan ne zvicerr per at arsyje , se jo qe e kom pas me qellim me bo ndarje pra me ke keqkuptu .
 

Hostel

Anëtar i Nderuar
Titulli: Pe: Titulli: Pe: Titulli: Politikanët Zvicerjanë nuk i besojnë versionit zyr

Me ke keqkuptu .
Un nuk e di qe ka shqyptare te shypnis ne zvicerr , mesiguri qe ka amo e di qe 200 mi vete apo me shum shqiptare te kosoves jan ne zvicerr per at arsyje , se jo qe e kom pas me qellim me bo ndarje pra me ke keqkuptu .
Jo kete e di edhe une po thoja pse ti diferencojm se postimi yt ne pershtypje te pare eshte kemi shqipetaret e kosoves dhe mos te bej gje sa jane ato po ato te shqiperise apo pune e madhe pastaj ado mendoj se ka ikur koha e ketyre ndarjeve kosove apo shqiperi ska te gjithe shqipetar jemi si thua ti?
 

Iron_Leon

شيطان בעל זבוב
Pe: Politikanët Zvicerjanë nuk i besojnë versionit zyrtar mbi ngjarjet e 9/11 !

Këto janë vetëm teori komploti edhe asgjë tjetër . Deri në momentin që nuk vërtetohet se veprimi ishte i kryer politiksht nga njerëz të brëndshëm të administratës Bush , nga shërbimet e fshehta , apo nga ''Jahuditë'' (ashtu si u mëshua fort tek kjo hipotezë ), faji mbetet jetim , ose në rastin më të keq akuzohet prejardhja e atyre që i kryen këto sulme . Nëse realisht do të zbulohej se këto atentate u kryen nga vetë U.S.A atëherë do të kishte ndryshime rrënjësore mbi konceptin ''politikan'' në shumicën e njerëzve që besojnë tek politika. Përmënda më lart hebrenjtë jo pa arsye , edhe në këtë forum pati nga ata që theshin se në atentat nuk pati viktima me prejardhje hebreje, gjë që është totalisht e pavërtetë, një numër i konsiderueshëm personash midis viktimave ishin shtetas Izraelitë ,ose me prejardhje Hebreje .Prandaj them me bindje se nëse këto teori nuk gjejnë fakte për të qënë të vërteta shumë shpejt do të sfumohen ashtu si shumë teori të tjera .
 

Ado

FISEBILIL-LAH
Pe: Politikanët Zvicerjanë nuk i besojnë versionit zyrtar mbi ngjarjet e 9/11 !

Këto janë vetëm teori komploti edhe asgjë tjetër . Deri në momentin që nuk vërtetohet se veprimi ishte i kryer politiksht nga njerëz të brëndshëm të administratës Bush , nga shërbimet e fshehta , apo nga ''Jahuditë'' (ashtu si u mëshua fort tek kjo hipotezë ), faji mbetet jetim , ose në rastin më të keq akuzohet prejardhja e atyre që i kryen këto sulme . Nëse realisht do të zbulohej se këto atentate u kryen nga vetë U.S.A atëherë do të kishte ndryshime rrënjësore mbi konceptin ''politikan'' në shumicën e njerëzve që besojnë tek politika. Përmënda më lart hebrenjtë jo pa arsye , edhe në këtë forum pati nga ata që theshin se në atentat nuk pati viktima me prejardhje hebreje, gjë që është totalisht e pavërtetë, një numër i konsiderueshëm personash midis viktimave ishin shtetas Izraelitë ,ose me prejardhje Hebreje .Prandaj them me bindje se nëse këto teori nuk gjejnë fakte për të qënë të vërteta shumë shpejt do të sfumohen ashtu si shumë teori të tjera .

Jo vetem Shqiptaret qe e thojn po ne shumicen e vendeve te botes e din qe ne ate ndodhi nuk ka vdek asnje hebre izraelit , na u bere ti me i menquri me i afti qe ta zbulosh qe aty kan vdek dhe hebrej e izraelit ? .
 

Iron_Leon

شيطان בעל זבוב
Pe: Politikanët Zvicerjanë nuk i besojnë versionit zyrtar mbi ngjarjet e 9/11 !

Jo vetem Shqiptaret qe e thojn po ne shumicen e vendeve te botes e din qe ne ate ndodhi nuk ka vdek asnje hebre izraelit , na u bere ti me i menquri me i afti qe ta zbulosh qe aty kan vdek dhe hebrej e izraelit ? .
Ado djali unë flas gjithmonë me fakte edhe jo me teori konspirative të ndonjë manjaku komplotesh . Diku në një temë të tillë të kam sjellë edhe të gjithë emrat e hebrejve të vdekur në këto sulme , mjafton të kërkosh pak edhe do i gjesh edhe në forum . Mos vendosni syze edhe për çështje të tilla , vërtet që nganjëherë na pëlqen të besojmë atë e cila na duket e mirë për ne, por faktet janë kokëforta prandaj bëhuni ndonjëherë pak më elastikë në mendime . Nëse e do pikërisht tani unë mund të të gjej një listë me më shumë se sa 30 njerëz që ishin Hebrej në atë atentat .Po limitohem më mirë të të vej të kërkosh vetë për këto fakte edhe kushedi mbase të mbushet mëndja .
 

Iron_Leon

شيطان בעל זבוב
Pe: Politikanët Zvicerjanë nuk i besojnë versionit zyrtar mbi ngjarjet e 9/11 !

Ricky këto janë statistikat e shtetasve Izraelitë jo të atyre që ishin hebrej . Njëri nga këta shtetas Izraelitë ishte një ish -ushtarak në penison edhe një tjetër ishte mësuese shkolle. Nuk duhet të harrojmë se po flasim për ''jahuditë'' është diçka krejt tjetër nga shtetasit Izraelitë apo jo ? Unë i kam lexuar më parë këto të dhëna pasi dolën fjalët që këtë vepër e kishin bërë hebrejtë etj etj . Të siguroj që të paktën kanë qënë 30 hebrej në ato ndërtesa . Edhe në qoftë se nuk kanë qënë kaq nuk ka shumë rëndësi . Shqiptarë sa kanë qënë atje ? Mos e kanë kryer Shqiptarët këtë akt ? Nuk kam ndonjë ide nëse ka statistika të sakta për prejardhjen e shtetasve Amerikanë por mbase ka ndonjë gjë faqja zyrtare e C.I.A , nuk e di në fakt këtë gjë .
 

ricky_ch

******
Titulli: Politikanët Zvicerjanë nuk i besojnë versionit zyrtar mbi ngjarjet e 9/11 !

Ja dy faqe ku gjenden statistikat e të vdekurve:

Victims of the September 11th 2001 attacks statistics - countries compared - NationMaster

9-11 Statistics

Në të dy faqet sa pashë më duket se janë 2 shtetas të të Izraelit.

Nuk e dij a ka ndonjë të dhënë diku në internet se sa hebrenj
jetojnë në SHBA që nuk janë shtetas të Izraelit!?


Po de, e thash edhe une më lartë po me siguri nuk e e parë!


Edhe shqipëtarë me sa dij ka pasur, por aty nuk figurojnë fare!
 
Top