Presidenti Thaçi kundër Donald Trump: Trump nuk është më as kandidat i Republikanëve

legjenda

Tetova
funfund-730x440.jpg


Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka komentuar deklaratat e Donald Trump, i cili tha për një agjenci serbe të lajmeve se ndërhyrja e NATO-s në Kosovë ishte e gabuar.
Madje Trump, që është kandidat i Republikanëve për President në Shtetet e Bashkuara të Amerikës edhe u ka kërkuar serbëve falje për këtë ndërhyrje.
Por, Presidenti i Kosovës në Zona e Debatit në Klan Kosova ka thënë se kushdo që është kundër ndërhyrjes së NATO-s në Kosovës është kundër lirisë së një populli.

lg.php

“Unë nuk njihem personalisht me Donald Trump, por ajo që dua të konstatoj si një President i një Republike që e ka të ardhmen lidhur ngushtë me SHBA-të dhe që përcjellë nga afër gjithë hapat e tyre, është se të jesh kundër ndërhyrjes së NATO-s në Kosovës është të jesh kundër lirisë së një vendi”, ka thënë Thaçë në Zona e Debatit.

Por, “ajo që është mirë është se opinioni demokratike është në favor të zgjedhjes për Presidente të ish-sekretares Hillary Clinton”, shtoi Presidenti.
“Madje Trump nuk është më as kandidat i Republikanëve – ajo që dua të them është se elita Republikane është distancuar nga Trump”.

Dëshirën e shqiptarëve për të fituar ish-sekretarja e shtetit amerikan Thaçi ka cilësuar jo si ndërhyrje në zgjedhjet në SHBA, por diçka që vjen natyrshëm.
“Nuk përzihem dhe as nuk e kemi atë mundësi, të përzihemi në zgjedhjet në SHBA, por shqiptarët i gëzohen zgjedhjes së Hillary Clinton Presidente të SHBA-ve. Prandaj ndjehem mirë se shqiptarët janë në favor të Clinton. Sepse dikush paraqet progres, dikush regres për të ardhmen”
 

Barnaba

Antarë i Respektuar
funfund-730x440.jpg


Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka komentuar deklaratat e Donald Trump, i cili tha për një agjenci serbe të lajmeve se ndërhyrja e NATO-s në Kosovë ishte e gabuar.
Madje Trump, që është kandidat i Republikanëve për President në Shtetet e Bashkuara të Amerikës edhe u ka kërkuar serbëve falje për këtë ndërhyrje.
Por, Presidenti i Kosovës në Zona e Debatit në Klan Kosova ka thënë se kushdo që është kundër ndërhyrjes së NATO-s në Kosovës është kundër lirisë së një populli.

lg.php

“Unë nuk njihem personalisht me Donald Trump, por ajo që dua të konstatoj si një President i një Republike që e ka të ardhmen lidhur ngushtë me SHBA-të dhe që përcjellë nga afër gjithë hapat e tyre, është se të jesh kundër ndërhyrjes së NATO-s në Kosovës është të jesh kundër lirisë së një vendi”, ka thënë Thaçë në Zona e Debatit.

Por, “ajo që është mirë është se opinioni demokratike është në favor të zgjedhjes për Presidente të ish-sekretares Hillary Clinton”, shtoi Presidenti.
“Madje Trump nuk është më as kandidat i Republikanëve – ajo që dua të them është se elita Republikane është distancuar nga Trump”.

Dëshirën e shqiptarëve për të fituar ish-sekretarja e shtetit amerikan Thaçi ka cilësuar jo si ndërhyrje në zgjedhjet në SHBA, por diçka që vjen natyrshëm.
“Nuk përzihem dhe as nuk e kemi atë mundësi, të përzihemi në zgjedhjet në SHBA, por shqiptarët i gëzohen zgjedhjes së Hillary Clinton Presidente të SHBA-ve. Prandaj ndjehem mirë se shqiptarët janë në favor të Clinton. Sepse dikush paraqet progres, dikush regres për të ardhmen”

Nese artikulli eshte i vertet, atehere duhet te jete shkruar para 3 vjetesh sepse H. Klinton nuk eshte ne gare kesaj radhe.
 

legjenda

Tetova
Nese artikulli eshte i vertet, atehere duhet te jete shkruar para 3 vjetesh sepse H. Klinton nuk eshte ne gare kesaj radhe.
jo tash po afrohen zgjedhje ne amerike trumpi deshiroj ty afrohet serbeve ty largohet nga miqesia me shqiptarve
 

Barnaba

Antarë i Respektuar
E gjeta artikullin, shkruar afersisht 4 vite me pare:

 

legjenda

Tetova
E gjeta artikullin, shkruar afersisht 4 vite me pare:

po
e vertet esht por tash pash me portal bena publike kerkoj ndjese
 
Top