propozoj per votim WISHMASTER

propozoj per votim WISHMASTER

  • po

    Votat: 8 100.0%
  • jo

    Votat: 0 0.0%

  • Totali i votuesve
    8
  • Poll closed .

Ledia

ShKoDrAnE.4.eVeR
eshte nje user i rregullt WISHMASTER dhe besoj se ju e keni pare kohen qe ai ri ne chat online.. dhe ka qen pjes e staffit Mendoj ti japim dhe nje mundesi per ta rrikthyer serisht ne STAFF jepni voten tuaj !
 

Shoku_vjeter

Anëtar i Nderuar
Titulli: propozoj per votim WISHMASTER

Ketu kemi propozim per votim, dmth te votohet apo jo, apo kemi votim direkt ?

Mendimi im para votimit:

1-aktiv
2-me biografi te mire sipas sop dhe pjeses se stafit qe e njef
3- njehere qe i kam folur ne pv personalisht ka treguar durim dhe sjellje normale

p.s kur te bindem do te votoj dhe gjate kesaj faze do te jet ne test vazhdimisht prej meje.
 

BuRreLsss

Anëtar i Nderuar
Titulli: propozoj per votim WISHMASTER

Une e dhashe voten time por do doja te sugjeroja qe per cdo shtim te ri qe do bejme,ta marrim ne test per komandat si fillim qe ta dime se cfare po fusim ne staff :).
 

Mbreti

Sop ne kanalin #Shqiperia
Titulli: propozoj per votim WISHMASTER

Normal cdo user do merret ne test per komanda ....
 

Shoku_vjeter

Anëtar i Nderuar
Titulli: propozoj per votim WISHMASTER

Meqe kandidati ka mare miratimin dhe pelqeimin e stafit Sop, ju lutem ti komunikohet kush e shef on, te pergatitet per testim brenda dates se perfundimit te sondazhit, pasi te komunikojme bashkarisht ne si sop caktoni komisionin e testimit per ket rast , orarin postojeni ketu.
 
Top