Provokacia malesoresh!

210603846_10165525529805068_779345614427656993_n.jpg


Qarkullon kjo foto ne internet! Nuk e di kush eshte autorja , por ky lloj Arti me metoda të bazuara “ Mund te bejme cte duam” qe shkaterron cdo identitet, tradite, burreri dhe krenari folklorike, duhet ndaluar me cdo kusht! Ne turpim po e hame me buke, por nje fije dinjitet per te paret tane , te cilen figuren e tyre e kane ruajtur per ta sjelle te paster te Ne! Kjo nuk eshte Skandal ! Eshte Turp! Apo seshte turp? Si mendoni?


Temaktika provokuese e rrjeteve sociale per krijimin e nje debati ose zgjim te vemendes.
Asgje autentike, vetem kopjim i Basky-t.
Kjo tablo mund tè shpjegohet psikologjikisht se me artin nuk ka te beje.

Nje bashkebisedim me Enaudi:
Do te shesesh libra? Shkruaj per seks.
Sa fillon libri dy vete pallohen, me pas ai behet gay ajo lesbike, ne fund te dy lidhen me partneret e njeri tjetrit.
Populli kerkon seksualitet ne cdo moment.
 
Kush e paska bo kte?
U deshka me i dhone nje mesim :d

Pak qe i lejojne me bo parada neper rruge, hajt se kane jeten e vet...por ama ca gjerave duhet t'ia dine kufirin.
Duhet ta haje njeri qe te jete mesim per tjeret :d
 
  • Më pëlqen
Reactions: A2.
tumblr_inline_mr4jr1HAF01qz4rgp.gif


SerpentineHopefulClownanemonefish-size_restricted.gif
 
Shiko fotografinë 1923531


Qarkullon kjo foto ne internet! Nuk e di kush eshte autorja , por ky lloj Arti me metoda të bazuara “ Mund te bejme cte duam” qe shkaterron cdo identitet, tradite, burreri dhe krenari folklorike, duhet ndaluar me cdo kusht! Ne turpim po e hame me buke, por nje fije dinjitet per te paret tane , te cilen figuren e tyre e kane ruajtur per ta sjelle te paster te Ne! Kjo nuk eshte Skandal ! Eshte Turp! Apo seshte turp? Si mendoni?


Temaktika provokuese e rrjeteve sociale per krijimin e nje debati ose zgjim te vemendes.
Asgje autentike, vetem kopjim i Basky-t.
Kjo tablo mund tè shpjegohet psikologjikisht se me artin nuk ka te beje.

Nje bashkebisedim me Enaudi:
Do te shesesh libra? Shkruaj per seks.
Sa fillon libri dy vete pallohen, me pas ai behet gay ajo lesbike, ne fund te dy lidhen me partneret e njeri tjetrit.
Populli kerkon seksualitet ne
Prap reflektojne burreri !
 
Top