Pse Amerika ndërhyri në Afganistan dhe Kush e shpiku Terrorizmin? (VIDEO)

kitrra 123

plak gjufurrak
Titulli: Pse Amerika ndërhyri në Afganistan dhe Kush e shpiku Terrorizmin? (VIDEO)

Tani kjo puna e droges dhe munde te kete ndonje ndikim, edhe pse ajo u prodhuar ne Afganistan edhe para viteve '80, nga kushtet klimatike jo per tjeter. Edhe munde te ketye konspiracionin e saj, por te tentosh te mbyllesh syte e botes me ceshtje droge, pa permendur fatet njerezore te atij vendi ne vitet 94-2001 kjo them se nuk eshte edhe e gjitha OK.

Kam pershtypjen se ne ato vite cdo dite aty nxirreshin Fetwa te ndryshme te cilat ne menyre rrenjesore kishin shkaktuar tragjedi ne jetet njerezore.

Munde ti permend disa prej tyre:

1. Ndalohet muzika, piktura, cinemaja, PC-ja madje dhe shume gejra tjera
2. Me fetwa shkaterrohet kulturat e fiseve te ndryshme duke shkateruar cdo tempull te budismit madje dhe trashegimi mijeravjecare
3. Terror i papare mbi fise te ndryshme e sidomos terror i papare mbi femren (nuk kishte pak te vrare e te zhdukur)
4. Shitje skllaverore e femrave qe vidheshin nga fiset e ndryshme dhe shiteshin ne vende te ndryshme
5. Vrasje e pameshirshme ndaj fiseve qe nuk nenshtroheshin e kryesisht besimeve tjera


Keto ndoshta dikujt i duken asnje gje ne shikim te pare por nuk dmth. se tere bota shikon me syte tane.
 
Top